Flaş iddia! Barcelona, Emre Demir'i kadrosuna kattı

İspanyol basını, Barcelona'nın Kayserispor'dan Emre Demir'i kadrosuna kattığını ve oyuncunun gelecek sezon takıma katılacağını duyurdu.

Flaş iddia! Barcelona, Emre Demir'i kadrosuna kattı
Flaş iddia! Barcelona, Emre Demir'i kadrosuna kattı
GİRİŞ 30.08.2021 13:37 GÜNCELLEME 30.08.2021 14:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kayserispor'un genç yeteneği Emre Demir, Barcelona yolcusu. Sport gazetesinin geniş yer verdiği haberde, Barcelona'nın Kayserispor'dan Emre Demir'i kadrosuna kattığı vurgulandı.

Haberde 17 yaşındaki futbolcunun bu sezonu Kayserispor'da geçireceği ve 18 yaşına girdikten sonra Barcelona'ya katılacağı belirtildi. Emre Demir'in gelecek sezon Katalan devine katılması bekleniyor.

Bonservisi 4 milyon euro

İddiaya göre Barcelona, Emre Demir için Kayserispor'a 4 milyon euro bonservis ödeyecek. Yapılan pazarlıklarda geleceğe yönelik maddeler de yer alıyor.

Öte yandan Emre Demir'in geçmişte La Masia'da test edildiği ancak transferin gerçekleşmediği vurgulanırken PSG'nin de radarında olan genç oyuncu için Barcelona'nın hızlı hareket ettiği belirtildi.

Süper Lig'deki ilk maçına 15 yaşında çıkan Emre Demir kanatlarda ve 10 numara pozisyonunda görev yapıyor.

Kayserispor geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Doğan Alemdar'ı 3.5 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Rennes'e göndermişti.

YORUMLAR 15
  • Kayseri38 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı uğurlu olsun işllh barcada kendini gösterir...
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için büyük Barça için ise çerez parası
    Cevapla
  • Harbiii 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel haberler bunlar keşke daha çok gencimizi Avrupa ya göndersek, hiç değilse yabancılara kaptırdığımız paranın blr kismını bu şekilde geri alırız.
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Parayi veren dudugu calar kocum bu böyle
    Cevapla
  • z.e. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadın başkanımız erkek başkanlara taş atıyor zannetmiştik. ama olay budur. yetiştireceksin satacaksın. yok abdülkadir 21 milyon eder miş o rakamı vermeyene vermezlermiş. sonuç 5 milyon bile vermezler şimdi. uğurcan , ersin şukada milyon euro imiş değerine ulaşmadan satamazlarmış. ersin de uğur da telefuz eden rakamaların yarısını veren olmaz. bal dün altınordu bir oyuncusunu salzburg ile görüşme yapması için gönderdi. sonraki satıştan %30 satış + bonservis bedeli ile. helal olsun. türk takımlarını tek kalemde bir futbolcunu 20 - 30 milyon civarlarında satamaz. araya fransız gibi ligleri koyup bir sonraki satıştan pay almaya bakacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle