Mustafa Denizli: Fenerbahçe hak etti

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ilk yenilgisini Fenerbahçe karşısında aldı. Denizli, maç sonrası rakibinin hakkını teslim etti.

Mustafa Denizli: Fenerbahçe hak etti
Mustafa Denizli: Fenerbahçe hak etti
GİRİŞ 30.08.2021 00:18 GÜNCELLEME 30.08.2021 00:18

Mustafa Denizli, Altay’ın başındaki ilk yenilgisini Fenerbahçe karşısında aldı. Deneyimli teknik adam maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Karşılıklı mücadelesi iyi bir maç oldu. Önde top tutamamanın sıkıntısını yaşadık. Bunları dert etmiyoruz. Bir takım mağlubiyetle tanışır. 3. hafta olur, 5. hafta olur. Fenerbahçe hak ettiği bir galibiyet aldı” dedi.

Mustafa Denizli: 2 puan ortalaması iyidir  

Denizli şöyle devam etti:

"Taraftarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Oyuncularım da iyi mücadele verdi. Bazı hatalar yaptık ama sorun değik. 2 puan ortalaması iyidir. Bunun altına düşürmeyeceğiz. Bugün kaybetmek üzücü ama futbolcularımın ortaya koyduğu mücadele beni tatmin etti." 

Altay Teknik Direktörü sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

"Rotasyonu mecburiyetten yaptık. Ligin renkli takımı olmaya devam edeceğiz. Futbolseverlere keyif vermek istiyoruz. İkinci yarı üretmek istedik ama üretemedik.

'Fenerbahçe'nin kazanmasında anormallik yok'

Şu anda Türkiye'de birçok insan 3 hafta sonunda bir alt ligden gelen bir takımın bu fikstürde 6 puan alacağını düşünmüyordu. Karşımızda Fenerbahçe var. Ülkenin en güçlü kadrolarından birisine sahip. Kazanmasında anormallik yok."

Altay'daki görevine geçen sezonun sonunda gelen ve takımını Süper Lig'e çıkarmayı başaran Mustafa Denizli ilk yenilgisini Fenerbahçe'den aldı. Deneyimli teknik adam daha önce 7 maçının tamamını kazanmıştı.