Yine olay! Balotelli çılgına döndü

Adana Demirspor'a sezon başında transfer olan dünyaca ünlü oyuncu Mario Balotelli, oyundan çıktıktan sonra adeta ortalığı birbirine kattı.

Yine olay! Balotelli çılgına döndü
Yine olay! Balotelli çılgına döndü
GİRİŞ 28.08.2021 00:36 GÜNCELLEME 28.08.2021 01:50
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Adana Demirspor'a sezon başında transfer olan dünyaca ünlü oyuncu Mario Balotelli, oyundan çıktıktan sonra adeta ortalığı birbirine kattı. Teknik direktör Samet Aybaba'nın kararına kızan Balotelli yedek kulübesini yumrukladı. 

MAÇIN 57. DAKİKASINDA OYUNDAN ÇIKTI

Teknik direktör Samet Aybaba ile arasında sorunlar olduğu iddia edilen hatta hafta içi deneyimli teknik adamın Balotelli ve Belhanda görüşme yaptığını söylediği yıldız isimlerden Balotelli maçın 57.dakikasında oyundan çıktı.

ADETA ÇILDIRDI

Balotelli oyundan alınmasına çok kızarken Samet Aybaba'nın bu kararı sonrası adeta çıldırdı

TEPKİ GÖSTERDİ

Elindeki su şişesini atan ve etrafına bağıran Balotelli, sakinleşmedi.

KULÜBEYİ YUMRUKLADI

Balotelli hızını alamadı ve yedek kulübesini yumrukladı.

AYBABA'DAN MARIO BALOTELLI AÇIKLAMASI

Aybaba, Mario Balotelli'nin oyundan çıktıktan sonra tepki göstermesiyle ilgili bir soruya "Hep gösteriyor, sorun değil. Bakarız, ne dedi ne demedi bilmiyoruz. Profesyonel takımın disiplin talimatı var. Ona göre hareket ederiz." cevabını verdi.

ONAY: BİR KRİZE GİDİYOR GİBİ

beINSPORTS yorumcusu Güntekin Onay, oyundan çıktıktan sonra tepki gösteren Balotelli hakkında konuştu. Onay, “Adana Demirspor’da Mario Balotelli krize doğru gidiyor gibi” ifadelerini kullandı.

DEMİREL: KENDİNE KIZDIĞI YÖNÜNDE

beINSPORTS yorumcusu eski Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Balotelli'nin oyundan çıktıktan sonra tepki göstermesiyle ilgili, "Maç esnasında soyunma odasından geri gelip, tişörtüyle oturmuş. Kızan oyuncu, buraya gelip oturmaz. Hocaya veya teknik heyete kızsa, soyunma odasında kalır. Benim fikrim kendine kızdığı yönünde" dedi.

ÜÇ MAÇTA DA İLK 11 OYNADI AMA GOL ATAMADI

Balotelli bu sezon ligde oynana üç maçta da ilk 11'de sahaya çıkarken gol atmayı başardı. Bir asist yapan Balotelli, 209 dakika sahada kaldı.



MANCİNİ İLE DE KAVGA ETMİŞTİ

Balotelli, Manchester City forması giydiği dönemde teknik direktör Roberto Mancini ile kavga etmişti. 



(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır)

YORUMLAR 84
  • Seyithan 2 yıl önce Şikayet Et
    Biri bu adama Adana da olduğunu hatırlatsın deli oğlan sen deli görmemişsin :))
    Cevapla
  • M isik 2 yıl önce Şikayet Et
    Sorunlu adam alinirmi yahu
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    adana demirspor süper liğe yeni çıktı inşallah süper liğde kalıcı olurlar,mario balotelli problemli bir oyuncu maçlarda kırmızı kart görmesi an meselesi,maçlarda takımı eksik bırakabilir,süper liğde kalıcı olmak için çabalayan bir takımın bile bile problemli bir futbolcuyu transfer etmesi yanlış.
    Cevapla
  • Belki 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bir karanlik odaya kapatin birde iyi zopa atin kendine gelir ozaman
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ikinci haftayı goremez demistim ilk geldiginde..bu adamin sorunu yetenegiyle alåkali degil..bu adam kendi kafasina bile sıkabilecek derecede piskolojik sorunlar barındırıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle