Samet Aybaba: Balotelli ve Belhanda'dan hiç memnun değilim

Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Samet Aybaba yaptığı açıklamada Belhanda ve Balotelli'nin performansından hiç memnun olmadığını söyledi.

Samet Aybaba: Balotelli ve Belhanda'dan hiç memnun değilim
Samet Aybaba: Balotelli ve Belhanda'dan hiç memnun değilim
GİRİŞ 20.08.2021 23:20 GÜNCELLEME 20.08.2021 23:51
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ikinci haftasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldıkalrı maçın ardından açıklamalarda bulunan Samet Aybaba yeni transferler Balotelli ve Belhanda'nın performansları hakkında konuştu.

"Şu anda Balotelli ve Belhanda'nın performanslarından hiç memnun değilim." diyen Samet Aybaba, "Bu iki oyuncuyu kazanırsak, takımın kazanma şansı yükselir. Öyle olduğu için bu şansı veriyoruz, onlarla oturup konuşuyoruz, döndüğümüzde yine oturup konuşacağız. Böyle olursa kadro içindeki yapılanma gayet ciddi şekilde yapılır." ifadelerini kullandı. 

1 puan bizim için çok iyi oldu diyen Aybaba, "Biz bu kadar abartılacak bir takım değiliz, öbür takımlara duyurayım, çok saldırmasınlar bize." şeklinde konuştu.

"Futbol koşarak oynanan bir oyun, koşmazsanız kimseyi yenemezsiniz." diyen tecrübeli teknik adam, "Bizim ülkemizde maalesef böyle şeylere prim verilmez, bir oyuncu geldiğinde koşmadan da, pas atmadan da, dripling yapmadan da oynayabilir. Bu kadar ucuz olmamalı." dedi.

BASIN TOPLANTISI

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Geçen hafta çok iyi bir oyunla puanları hak ettik. Çok koştuk, mücadele ettik. Takımdaşlık duygusu ön plandaydı. Bugün tam tersi bir maç. Biz 2-3 tane çok kaliteli oyuncu aldık. Diğer takımlar bu takımda bu oyuncular olduğu için daha çok istekli ve daha çok koşuyorlar. Biz bunu bundan sonraki maçlarda hissedeceğiz. Biz de onlar kadar koşmalıyız. Biz de onlar kadar mücadele edip takım halinde oynamalıyız. Eğer bunları yapamazsak bundan sonraki haftalarda sorun daha da artacak. Diyeceksiniz ki deplasmanda 1 puan kazanan takımın teknik direktörü niye böyle konuşuyor. Bu da bir öz eleştiridir. Takımın içindeki oyuncularla biz diyaloglarımızı devam ettiriyoruz ve onları kazanmaya çalışıyoruz. Çünkü gerçekten kaliteli oyuncular ama futbolunda bir takım oyunu olduğunu, koşarak oynandığını hatırlatıyoruz. Bizde maalesef futbol ciddiye alınmıyor. Her şey çok basit gözüküyor. Bir sürü emek var, mücadele var ve pozisyonlar var. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha çok çalışarak bir şeyleri daha doğru yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

YORUMLAR 27
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav, huylu huyundan dönmez diye ne güzel bir atasözümüz var. Atalarimizi dinlemeyen böyle ceker iste.
    Cevapla
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    balotelli ve belhandanın üzerine çok geliyor rakip takım oyuncuları diyer maçlardada mutlaka bu 2 futbolcu kart görme olasılığı yüksek .
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayın adanalı kardeşler 3 kişi gitmezse hiç birşey olmaz balotelli belhanda başkan
    Cevapla
  • İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam süper ligde iş görmüyor böyle giderse bu adam bu takımdanda gider
    Cevapla
  • haydaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Samed hocamın anlaşmada sağlam sanırım cesurluğuna şaşırdım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle