Idrissa Doumbia, Yeni Malatyaspor yolunda!

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz yaz transfer döneminde ismi Galatasaray ile de anılan Sporting'den Fildişili orta saha oyuncusu Idrissa Doumbia'yı kiralık olarak kadrosuna katıyor.

Idrissa Doumbia, Yeni Malatyaspor yolunda!
Idrissa Doumbia, Yeni Malatyaspor yolunda!
GİRİŞ 15.08.2021 18:56 GÜNCELLEME 15.08.2021 18:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, orta sahasına önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde ismi Galatasaray ile de anılan ve sonrasında İspanyol ekibi Huesca'ya kiralanan Sporting'in Fildişili orta sahası Idrissa Doumbia'nın transferinde sona gelindi. 

23 yaşındaki oyuncu, Sporting'de teknik direktör Ruben Amorim'in planları arasında yer almıyor. Record'un haberine göre Doumbia için Yeni Malatyaspor, görüşmeleri olumlu şekilde tamamladı ve oyuncunun kısa süre içerisinde Süper Lig ekibinin kadrosuna katılması bekleniyor. 

Portekiz gazetesinin haberine göre Malatyaspor ile Sporting ve Malatyaspor ile 23 yaşındaki oyuncu arasındaki görüşmeler oldukça hızlı ilerledi. Böylece sağlanan anlaşma ile oyuncunun transferi kesinleşti. Yeni Malatyaspor'un kısa süre içerisinde transferi resmen açıklayacağı belirtilmekte.

Sporting ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve geçtiğimiz sezon kiralık olarak İspanya'da Huesca forması giyen Doumbia, 2019-20 sezonunda Sporting'de takımın değişmez isimlerinden biri konumuna gelmiş ve 35 maçta forma giymişti. 

YORUMLAR 2
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray alsa milyon avrolar ödenirdi, Malatya bedavaya almıştır
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Guzel transfer
    Cevapla