Francesco Farioli: Daha iyi bir noktaya geleceğiz

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli, "Lige 3 puanla başlamak çok önemliydi. Daha iyi bir noktaya geleceğiz" dedi.

Francesco Farioli: Daha iyi bir noktaya geleceğiz
Francesco Farioli: Daha iyi bir noktaya geleceğiz
GİRİŞ 14.08.2021 22:56 GÜNCELLEME 14.08.2021 22:56

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk haftasında ağırladığı Gaziantep'i 3-2 mağlup eden VavaCars Fatih Karagümrük'te teknik direktör Francesco Farioli, 3 puanla başlamanın çok önemli olduğunu söyledi.

İtalyan teknik adam, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını belirten Farioli, "Lige 3 puanla başlamak çok önemliydi. Daha iyi bir noktaya geleceğiz. Yolumuz çok uzun. Genel olarak oyuncularımın performansından memnunum. Bazı oyuncularımızın istenilen düzeye gelmeleri için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İlk 11'de 3 yerli oyuncu oynatma zorunluluğuyla ilgili bir soruya Francesco Farioli, "Yeni kurala doğal olarak alışık olmamız lazım. Bazı pozisyonlarda yabancı oyuncuları kullanıyorum. Bugün oynayan 3 Türk oyuncunun performansından memnunum. Efe daha fazlasını beklediğimiz bir oyuncu. Bu kalitesi var. Jimmy Durmaz bize gerekli yardımı yaptı. Kerim çok fazla mücadele etti. Erhun da çok iyi işler yaptı. Bence Türk ya da yabancı oyuncu kavramı yok. Oyuncunun iyisi vardır. İyi oyuncu da her zaman sahada olur." cevabını verdi.

Son olarak yaklaşık 1,5 yıl sonra taraftarların statta yer almasıyla ilgili görüşlerini aktaran Farioli, "Çok mutluyum. Dönmeleri bizim için çok önemliydi. Maçtan düştüğümüz anlarda bizi arkada iten bir güç oldu. Haftalar geçtikçe taraftar sayısının artacağını düşünüyorum." diye konuştu.