Alassane Ndao, resmen Al Ahli'de

Geçen sezon Süper Lig'de 11 gol, 9 asistlik performans sergileyen ve ismi 4 büyüklerle de anılan Ndao, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'ye transfer oldu.

Alassane Ndao, resmen Al Ahli'de
Alassane Ndao, resmen Al Ahli'de
GİRİŞ 31.07.2021 21:11 GÜNCELLEME 31.07.2021 21:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük'ün sadece 75 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek Dakar Sacre Coeur'dan kadrosuna kattığı Alassane Ndao'nun yeni takımı belli oldu. İstanbul ekibiyle TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan ve Süper Lig 'deki ilk sezonunda 11 gol 9 asistlik performans sergileyen Ndao, Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.

Al Ahli, ismi 4 büyüklerle de anılan 24 yaşındaki kanat oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı. Senegalli yıldız için Al Ahli'nin 3 milyon Euro bonservis bedeli ödediği gelen haberler arasında. 

Fatih Karagümrük formasıyla 59 resmi maça çıkan ve 14 gol, 14 asistle skora katkı sağlayan Ndao, 3 kez de Senegal A Milli Takım forması giydi.

YORUMLAR 7
  • Mülayim 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı almışlardır, muhtemelen ben gidecem derse zorla tutamazlar, 3-5e bakmadan verilir, iyi maaş almıştır ndao...
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    gelecekte iyi paraya satabilecekleri bir oyuncuyu hemde genc yasina ragmen bedavaya vermışler
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncunun yaşı 23 performans desen geçen yıl fevkalade güzel bir sezon.. bence 3 milyon çerez parasına girmiş..75 bin avroya aldığın adamı tut işte elinde 10 milyondan aşağı niye veriyorsun ey Süleyman hurma..sanki alacağın adamlar bedava
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum 24 yaşındasın be. Arabistan nedir?
    Cevapla
  • Ben şaşırıyorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş 3 büyükler oldumu 10 milyondan kapıyı açanlar yabancı takımlara nerdeyse bedavaya verecekler oyuncuyu. Bu mudur vatanseverlik!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle