Kayserispor'da Mensah'la anlaşma sağlandı

Yukatel Kayserispor, Ganalı futbolcusu Bernard Mensah ile maaş indirimi konusunda anlaşmaya vardı.

Kayserispor'da Mensah'la anlaşma sağlandı
Kayserispor'da Mensah'la anlaşma sağlandı
GİRİŞ 23.07.2021 12:16 GÜNCELLEME 23.07.2021 14:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor, transfer çalışmalarına devam ediyor. 9 futbolcu transfer edip 8 futbolcu ile yolunu ayıran sarı kırmızılılar, kadrosunda bulunan ve en yüksek maaş alan oyunculardan birisi olan Bernard Mensah ile de anlaşmaya vardı. Yukatel Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı, Ganalı futbolcu ile konuşarak fiyatında indirim yapılması kararı aldı. Kayserispor'da kalmak isteyen Ganalı futbolcu, kendisine sunulan yeni teklifi kabul etti.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu Bernard Mensah, bu sezon Kayserispor'da üçüncü sezonunu geçirecek. Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Mensah, siyah beyazlı forma ile 35 maça çıkarken 4 gol atıp 1 kez de asist yaptı. 5 kez sarı kart gören Mensah 15 maça ilk 11'de çıkmıştı.

YORUMLAR 10
  • Mrt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zat futbolcuysa bende messiyim
    Cevapla
  • Cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdide sorun bakayım arkadaşa Kayseride Boğaz manzaralı mı evi
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayserispor adına sevindim. Bu yıl da ligde kalmasına katkıda bulunabilir.
    Cevapla
  • Arif Özçelik 2 yıl önce Şikayet Et
    GS ye gitmemekte en isabetli karar verdi. Kendisi halen futbol oynuyor. Bir degeri var. Geçen yıl gittiği takım ŞAMPİYON oldu.
    Cevapla
  • Sizin 2 yıl önce Şikayet Et
    Derdiniz oyuncuyu oynatmak değildi zaten Gs nin elinden almaktı . Aynı aziz yıldırım ali koç mantığındasınız. Kendinize aynısı yapılıncada köpek gibi havlıyosunuz. Bunu tüm kamuoyu görüyor!!
    Cevapla
  • Ne oldu 2 yıl önce Şikayet Et
    Mensah efendi gittin ne oldu bjk ye Gs seni çok istedi sırf üç kuruş fazla alim dedin bak yine kürkçü dükanına geri döndün. Bu kafayla çok kaybedersiniz. Bir bir takıma yedek gitmek vardır birde ilk 11 oyuncusu okarak gitmek vardır sen 3.cüyü parayı seçtin şimdide daha az kazanmaya başladın iyi oluyor sizin gibilere!!
    Cevapla
  • Mantığına 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastayım kardeş öyle anladıysan
    Cevapla
  • Fani Madida 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Beşiktaş da yedek oynayan oyuncu GS de ilk 11 oynayabiliyormuş. Bu da takımın kalite farkını ortaya koyuyor. Kendiniz de kabul ediyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle