Alper Potuk'un yabancı kuralı isyanı!

Çaykur Rizespor forması giyen Alper Potuk, yabancı kuralı konuşulurken adının geçmesinden çok rahatsız olduğunu belirtti.

Alper Potuk'un yabancı kuralı isyanı!
Alper Potuk'un yabancı kuralı isyanı!
GİRİŞ 23.07.2021 09:33 GÜNCELLEME 23.07.2021 09:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankaragücü ile yollarını ayıran ve Çaykur Rizespor 'a transfer olan Alper Potuk, beIN Sports'a konuştu. 2013 yılında 7.25 milyon Euro karşılığında Eskişehirspor'dan Fenerbahçe 'ye gelen ve Sarı Lacivertli ekipte 7 yıl geçirdiğini hatırlatan 30 yaşındaki orta saha, yabancı kuralı konuşulurken adının geçmesinden çok rahatsız olduğunu belirtti. 

'Hep yatmışım gibi lanse ediliyor'

Hiç oynamamış gibi lanse edildiğini vurgulayan Alper, "Yabancı kuralı konuşulurken adımın geçmesinden çok rahatsızım. Hiç oynamamışım, hep yatmışım gibi lanse ediliyor.'' dedi.

2013-2020 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Alper Potuk, 214 resmi maça çıktı ve 17 gol, 28 asistle skora katkı sağladı.

'Herkes kendi işine baksın!'

Dünya yıldızları arasında sahada olan kişi olduğunun altını çizen tecrübeli orta saha, ''7 sene Fenerbahçe'de kaldım. Dünya yıldızlarının arasında hep sahada olan kişiydim. Son sene hariç oynadım. Herkes kendi işine baksın." diye konuştu.

'Fenerbahçe’de son sezon neler yaşadığımı yakınlarım biliyor'

Ankaragücü döneminde Fenerbahçe'ye attığı gol sonrası yaptığı sevinç ile ilgili de konuşan milli oyuncu, ''Benim Fenerbahçe’de son sezon neler yaşadığımı yakınlarım biliyor. O hareketi camiaya veya taraftara yapmadım.'' dedi ve ekledi:

'3 ay sonra takım bulmam istendi'

''Bu hareketim ne Fenerbahçe taraftarına, ne camiaya. Orada kırıldığım bazı noktalar olmuştu. Çok büyük indirim yapmıştım sözleşmede. 3 ay sonra takım bulmam istendi, tamam dedim, takım buldum. Bulunca farklı olaylar gelişti, çok üzüldüğüm noktalar olmuştu.''

YORUMLAR 3
  • Madem 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendi işine baksınmış milletin nasıl yorum yapacağına sen nasıl karışıyorsun madem
    Cevapla
  • Haymanali 2 yıl önce Şikayet Et
    7 sene yatmadım diyosun ya. Cok haklısın. Bana da daha fazla geldi:)
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Alper, her ne olursa olsun, A.gücü maçında gol sonrası yaptıkların, fenerbahçe taraftarının gözünden düşmene neden oldu.. Yapmamalıydın..
    Cevapla