Adana Demirspor, David Luiz transferini sona geldi!

Belhanda, Assamblonga, Svensson, Balotelli gibi yıldızları toplayan Adana Demirspor stopere de dünyaca ünlü oyuncu David Luiz’le anlaştı.

Adana Demirspor, David Luiz transferini sona geldi!
Adana Demirspor, David Luiz transferini sona geldi!
GİRİŞ 16.07.2021 18:33 GÜNCELLEME 16.07.2021 18:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başkan Murat Sancak’ın, “Görüşmeler devam ediyor” dediği David Luiz transferinde mutlu sona ulaşıldı. Brezilyalı stoperle her konuda anlaşma sağlandı. Menajerler aracılığıyla yapılan görüşmelerde söz kesildiği ifade edilirken, aynı Balotelli’de olduğu gibi oyuncunun İstanbul’a gelerek transfere son noktanın konulacağı belirtildi.

Akintola da geliyor

Adana Demirspor’da Luiz’in yanı sıra Akintola transferi de bitti. Geçen sezonu Hatayspor’da kiralık olarak geçiren ve sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncuyla yapılan görüşmelerde el sıkışıldı. Bonservis konusunu da 750 bin Euro’ya çözen Mavi Şimşekler’in bu transferi de kısa sürede duyurması bekleniyor.

YORUMLAR 16
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    valla Gsli olarak adana Demirspor maçlarını da izlerim bu da gelirse.
    Cevapla
  • Cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    Adana nin harcama limitleri yetiyor mu bunlara
    Cevapla
  • İmparator 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan gömü falan buldu galiba:)
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Tipik hesapsiz akilsiz şov .bu yasli adamlar yerine alt yapiya yatirim yapsalar ligde kalici olurlar.bu topcularin çogu geldigine pisman olur isteksizleşir sonrada kovulup tainatla doner.bu gerçek.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne diyor bunlar. Siz kendi takımlarınıza baksanıza kardeşim kime ne okuyorsunuz. Etoo Antalya ya geldiğinde tatile geldi dediniz sonra almaya hiçbirinin çapı yetmedi. Böyle alt ligden gelen nice takımlar nice adamlar getirdi ve o adamları elden çıkartana kadar da lig de kaldılar biz bu filmi gördük ettik diyenler hangi filmi izlemişse bi daha izlesin. Baksınlar o klüpler yıldız futbolcuları alırken mi düşmüş satarken mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle