Lucas Castro, Adana Demirspor'da!

Adana Demirspor, geçen sezon Karagümrükspor forması giyen Lucas Castro ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Lucas Castro, Adana Demirspor'da!
Lucas Castro, Adana Demirspor'da!
GİRİŞ 13.07.2021 14:16 GÜNCELLEME 13.07.2021 14:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor, son olarak Fatih Karagümrük forması giyen Lucas Castro'yu kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesinde Süper Lig için iddialı bir takım kurmak isteyen Adana Demirspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Younes Belhanda, Mario Balotelli, Jonas Svensson gibi isimleri kadrosuna katan Adana ekibi, Fatih Karagümrük'ten Lucas Castro ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

32 yaşındaki Arjantinli orta saha, başkan Murat Sancak ile bir araya gelerek kendisini mavi-lacivertli ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Adana Demirspor Kulübü'nden yapılan açıklama:

"Takımımız son olarak Karagümrükspor forması giymiş 32 yaşındaki Arjantinli orta saha Lucas Castro ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kariyerinde Cagliari ve Catania gibi kulüpler bulunan Castro, geçen sezonun ikinci yarısında Karagümrükspor’da 16 karşılaşmada forma giydi."

Geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük'te forma yiyen Castro, 16 maçta görev alırken, takımına 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

YORUMLAR 5
  • hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Karagümrüğün teknik direktörünü de alın . Aybaba ile olmaz bu takım
    Cevapla
  • TOSYALI 2 yıl önce Şikayet Et
    yazık paralara hala şu yaşlı yabancı sevdamızı bırakamadık bizim adananın gençlerine harcayın paraları beşiktaş feneri galatasarayı trabzonu hepsi için geçerli yazık
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    orduspor da flash transferler yapıyordu. sonra da dibi boyladi. adanademir de ayni yolun yolcusu.
    Cevapla
  • Levrok 2 yıl önce Şikayet Et
    yorumlarin yüzde 99% zaten aglamakla geciyor. Aglaya aglaya bir hal oldu bizim Millet
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sizin içiniz kötü, hep kötü örnekler veriyorsunuz bir defada iyi örnekleri verin, mesela Başakşehir örneği, mesela Sivasspor örneği, mesela Karagümrük örneği verin bunlarda yıldız transfer yapıp başarıya ulaşmış kulüpler.
    Cevapla