Boupendza için flaş Fenerbahçe açıklaması!

Aaron Boupendza transferiyle ilgili Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş ve Gabonlu oyuncunun menajeri Serdar Dağlı'dan açıklama geldi.

Boupendza için flaş Fenerbahçe açıklaması!
Boupendza için flaş Fenerbahçe açıklaması!
GİRİŞ 12.07.2021 16:28 GÜNCELLEME 12.07.2021 16:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Hatayspor'un forveti Aaron Boupendza'nın, Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğu yönünde çıkan haberler sonrası, golcü futbolcunun menajeri Serdar Dağlı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş açıklamalarda bulundu.

Konuyla ilgili konuşan Boupendza'nın temsilcisi Serdar Dağlı, "Boupendza için Süper Lig kulüplerinden bize veya kulübe ulaşmış resmi bir teklif bulunmuyor. Hatayspor da çıkan haberlerden sonra bizi aradı ve durumu sordu. Ömer Hoca da Boupendza’nın durumunun netleşmesini bekliyor. Hatayspor Boupendza için son resmi teklif olan 8.1 milyon Euro'yu alt limit olarak belirledi. Avrupa’dan resmi teklifler var. Oyuncumun 1 yıl kontratı kaldı. Hatayspor yurt dışından gelen teklifleri değerlendiriyor." şeklinde konuştu.

LÜTFÜ SAVAŞ: FENERBAHÇE'DEN RESMİ TEKLİF GELMEDİ

Radyospor'a yayın konuğu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, "Aaron Boupendza geçtiğimiz sezon önemli bir performans sergiledi ve birçok takımın transfer listesine girdi. Boupendza için İngiltere ve Katar'dan transfer teklifleri geldi. Boupendza, Avrupa ve Türkiye'de futbol oynamak istediği için Katar'dan gelen teklifi kabul etmedi. Fenerbahçe'den resmi teklif gelmedi. Fakat geçtiğimiz aylarda Erol Bey(Bilecik) aracılığıyla Fenerbahçe ile sözlü bir diyaloğumuz oldu. Resmi bir teklif yok, olsa mutlaka arkadaşlarımız benimle paylaşırdı." dedi. 

YORUMLAR 17
  • Doğukan 2 yıl önce Şikayet Et
    1 yıl anlaşması kalmış hiç bir futbolcuya bu para ödenmez … Çok beklersiniz !!! Kulüplerde çapsız kişiler çalışınca bunlar olur … Menejerlere bağımlı olan kulüpten hayır gelmez. İşi bilenlere yetki verilmeli ve gençlere daha çok şans verilmeli … Hem yerli hem de yabancı genç yeteneklere şans veren kulüp Türkiye’nin 1 numarası olur … Bana şans verseler uçururum projelerle ama nerde dürüst gördüler mi hemen kapı dışarı ediyorlar … YAZIK
    Cevapla
  • devlet ve cumhur 2 yıl önce Şikayet Et
    sanırım seneye bedavaya gidecek. demedi demeyin
    Cevapla
  • Nsksk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener alir sampiyon olamazsa fb tvye cikartir:))))
    Cevapla
  • Uzman 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs bu futbolcuyu almalı iyi golcü biraz para birazı takasla olmalı
    Cevapla
  • Nevzat 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener alır. Demedi demeyin sonra da mor olmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle