Adis Jahovic'ten Ersun Yanal'a çarpıcı sözler!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Antalyaspor’dan Göztepe’ye transfer olan Adis Jahovic, Kırmızı-Beyazlıların Teknik Direktörü Ersun Yanal hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Adis Jahovic'ten Ersun Yanal'a çarpıcı sözler!
Adis Jahovic'ten Ersun Yanal'a çarpıcı sözler!
GİRİŞ 12.07.2021 11:55 GÜNCELLEME 12.07.2021 11:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Göztepe'de forma giyen Adis Jahovic, "Limitsiz Futbol" Youtube kanalına yaptığı açıklamada eski teknik patronu Ersun Yanal'ı eleştirdi. 

Yanal’ın iyi bir insan olduğunu ifade eden deneyimli futbolcu, “Camia da çok iyiydi ama benim o sistemde oynamam çok zordu. Kariyerimde ilk defa 19 maçta 1 gol attım. Ersun Yanal’ı ben biliyorum Fenerbahçe’de Trabzonspor’da Ankaragücü’nde hep atak oynattı. Antalyaspor’da neden böyle bilmiyorum” diye belirtti.

"Sürekli geri koşuyorduk"

Lukas Podolski’nin de Yanal’ın sistemi sebebiyle zorlandığını ifade eden Jahovic, “Sürekli geriye koşuyorduk. Podolski bana ‘Adis neden biz bu kadar geri geliyoruz?’ diyordu. Forvetler için çok zor. Bu sistem bana göre olmadığını gördüm, hoca ve başkanla görüşerek gitmeyi istediğimi söyledim. Sonra Mehmet Sepil beni aradı ve Göztepe’ye geri döndüm. Çok mutluyum” sözlerine yer verdi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • frontline 2 yıl önce Şikayet Et
    ersun yanalin goztepeye gitmesi yok mu
    Cevapla