Süper Lig ekibinden Korcan atağı!

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Altay geçen sezon Ankaragücü forması giyen kaleci Korcan Çelikay'ı transfer etmek istiyor.

Süper Lig ekibinden Korcan atağı!
Süper Lig ekibinden Korcan atağı!
GİRİŞ 02.07.2021 12:47 GÜNCELLEME 02.07.2021 12:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Altay'da takımı 18 yıl sonra Süper Lig'e çıkaran teknik direktör Mustafa Denizli'yle henüz resmi olarak sözleşme yenilenmeyip, tecrübeli teknik adamın, "Ben cevabımı 1 ay önce verdim. Bekleten değil bekleyen tarafım" çıkışının ardından iki taraf arasındaki gelişmeler merakla takip edilirken, yönetim transfer arayışlarını da sürdürüyor.

Bodrumspor'dan golcü Ozan Sol ve Alanyaspor'dan ön libero Ceyhun Gülselam'la söz kesen siyah-beyazlılar, son olarak geçen sezon Ankaragücü'nde oynayan kaleci Korcan Çelikay'a kanca attı.

Geçen sezon Süper Lig'de küme düşme üzüntüsü yaşadığı Başkent ekibiyle yollarını ayıran deneyimli file bekçisinin siyah-beyazlı kulüple prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Altyapısında oynadığı Beşiktaş’ta profesyonel olup, Tepecik Belediyespor, Diyarbakırspor ve Sivasspor kulüplerinde de forma giyen 33 yaşındaki kaleci Korcan, son 4.5 sezonda görev aldığı Ankaragücü’nde 2’nci Lig ve 1’nci Lig’de iki kupa kaldırdı.

Süper Lig’de 113 karşılaşmada görev alan tecrübeli eldivenin Altay’la resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Pradan önce Qasgai alın kendisine pek sever.
    Cevapla