Hatay Stadı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın açılıyor

Atakaş Hatayspor'un iç saha maçlarına ev sahipliği yapacak 25 bin kapasiteli yeni stat yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun katılacağı törenle hizmete girecek.

Hatay Stadı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın açılıyor
Hatay Stadı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın açılıyor
GİRİŞ 24.06.2021 19:36 GÜNCELLEME 24.06.2021 19:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hatayspor'un 25 bin seyirci kapasiteli yeni stadyumu yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılacağı törenle açılacak. Geçen sezon Süper Lig'i kasıp kavuran Akdeniz ekibi, açılış karşılaşmasını da Fenerbahçe ile oynamak istiyor.

"TESİSLEŞMEDE ZİRVE NOKTADAYIZ"

Spor Bakanı Kasapoğlu, Hatay stadının açılışından önce yaptığı konuşmada, "25 bin seyirci kapasiteli stadımızda, 24 adet loca da bulunuyor. 142 milyon 900 bin liraya mal olan ve zemini doğal çim olacak yeni stadımız, bin 500 araçlık otopark alanına sahip olacak. Sadece futbol değil, basketboluyla, voleyboluyla, tenisiyle her branşa hizmet eden devrim niteliğinde bir spor tesisleşmemiz söz konusu. Tesisleşme konusunda Cumhuriyet tarihinin zirve noktasındayız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    hela olsun. Hükümet calişiyor.
    Cevapla
  • Billong 2 yıl önce Şikayet Et
    Billong 7-0 Stadı hayırlara vesile olsun.
    Cevapla
  • gökmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Stadın adı billong stadyum olsun. Billong 21.
    Cevapla
  • tuğra 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimileri eser olarak hekel diker,kimileri ise böyleşeyler diker.aradaki nankörlere kapak olsun.herşeye rağmen durmak yok yola devam
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Hatay için güzel haber ancak ... 2014 te soz verilen ve yapilmayan iskenderun - amik ovası tüneli o kadir acil ve lazım ki ... belen geçidi trafiği artık kaldırmıyor. Önce en gerekli olanları yapsanız....daha çok sevineceğiz.
    Cevapla