Tahkim Kurulu, yabancı oyuncu kuralına itirazları reddetti

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yabancı oyuncu kuralı konusunda yaptığı itirazı reddetti.

Tahkim Kurulu, yabancı oyuncu kuralına itirazları reddetti
Tahkim Kurulu, yabancı oyuncu kuralına itirazları reddetti
GİRİŞ 24.06.2021 22:49 GÜNCELLEME 24.06.2021 22:50
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Kulüpler Birliği Vakfı ile Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin TFF Yönetim Kurulu tarafından açıklanan yabancı oyuncu kuralına yaptığı itirazı reddetti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Tahkim Kurulu, Kulüpler Birliğinin yanı sıra Fenerbahçe ile Galatasaray'ın TFF Yönetim Kurulunun Süper Lig'de yabancı futbolcu ve oyuncu uygunluğu ile ilgili kararına karşı başvurusunu inceledi.

Kulüpler Birliğinin başvurusunu usul yönünden reddeden kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın başvurularını ise TFF Yönetim Kurulu kararında usule, esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı gerekçesiyle kabul etmedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı oyuncu en fazla sahada 4 oyuncu olmalı. Yabancı serbest olacaksa bu takım Türk takımı olur mu? Lille takımında 3 Türkün forma giyip şampiyon olması çok manidar.
    Cevapla
  • Köksal aygün 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener yapsın başvuruyu Nihat bey 2011 de Başkan yardımcısıydı belki bir şeyler yapar
    Cevapla
  • gökhan Aldemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı kuralı sınırsız olmalı kriter koyulmalı 30 yaş üstü oyuncu almak yasak olmalı 30 maç üstünde oynayan ve milli takım oyuncusu alınmalı yada 14 yabancı devam etmeli eğer yasaklıyorsan takımlar gönderilecek oyuncuların parasını tff ödemeli
    Cevapla
  • Aahaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcülerin para aktarması gibi yabancı futbolcu diye kaynakları aktarın. Milli takımda oynayacak adam yok 81 milyonluk ülkde
    Cevapla
  • birecikli 2 yıl önce Şikayet Et
    yabancı kuralı eskisi gibi 4+1 veya 3+1 olmalı bence.. futbolcu yetişmiyor
    Cevapla
  • deli kado 2 yıl önce Şikayet Et
    saçmalama yaa ne alaksi var varsa yetenegi her turlu on plana cikar
    Cevapla
  • Önce Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancılar oynasın,bizimkiler bu gidişle seyirci olarak trübine. Seyirciyede ihtiyaç var nasılsa. Adamlar okulunda ilmini görerek işi profesyonelce yapıyor, bizimkiler hala sokak metodundan uyanamadı. Son müsabakalarından belli oldu milli tk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle