Malatyaspor, Cengizhan Akgün'ü kadrosuna kattı!

Helenex Yeni Malatyaspor, 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü kadrosuna kattığını duyurdu.

Malatyaspor, Cengizhan Akgün'ü kadrosuna kattı!
Malatyaspor, Cengizhan Akgün'ü kadrosuna kattı!
GİRİŞ 17.06.2021 15:37 GÜNCELLEME 18.06.2021 14:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Helenex Yeni Malatyaspor, son olarak Elazığspor forması giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün ile 500 bin TL bonservis bedeli karşılığında 3+1 yıllığına anlaşma sağladı.

Genç oyuncu geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’de Elazığspor ile çıktığı 34 karşılaşmada 20 gol atarken 6'da asist yaptı.

2018 yılında Gençlerbirliği’nden Elazığspor’a transfer olan yetenekli sağ kanat oyuncusu, daha önce Kastamonu 1966, Hacettepe, Boluspor Alt ve Kdz Ereğli Altyapısında forma giydi.

Transfer ile ilgili olarak Elazığspor'dan yapılan açıklamada; "Teşekkürler Cengizhan! Profesyonel futbolcumuz Cengizhan Akgün’ün transferi konusunda Yeni Malatyaspor Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Cengizhan Akgün’e bugüne kadar kulübümüze sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

CENGİZHAN'DAN VEDA MESAJI

Yeni Malatyaspor'la 3+1 yıllık anlaşma sağlayan Cengizhan Akgün sosyal medya hesabından  yayınladığı veda mesajında "Çok Değerli Büyük Elazığspor taraftarları; 2.5 sezon boyunca formasını terletmekten onur ve gurur duyduğum büyük Elazığspor camiasına veda etmiş bulunmaktayım. Önce stadımızın olmayışı, daha sonra yaşanan deprem felaketi ve akabinde tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle çoğu kez büyük Elazığspor taraftarlarının önünde gol sevinci yaşamak pek nasip olmadı. Buna rağmen gerek takımımıza gerekse şahsıma büyük destekleri olan büyük Elazığspor taraftarlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 54 yıllık koca çınar Elazığspor’un ay yıldızlı çayda çıra armasını 2.5 yıl boyunca göğsümde taşımanın şerefini ve gururunu yaşadım. Çok güzel dostluklar edindiğim bu Aziz Şehir’e ve şehrin gururu Elazığspor’a veda etme zamanı. 2.5 yıl boyunca sürekli yanımda olarak desteklerini hiçbir zaman esirgemeyip büyük dostluklar kurduğum ağabeylerimden, kulüpte çalışan birbirinden değerli personelimizden ve büyük Elazığspor taraftarlarından haklarını helal etmelerini istiyorum. Çok güzel dostluklar biriktirdiğim Aziz şehrin güzel insanlarını hayatım boyunca unutmayacağım. İnşallah en kısa sürede 54 yıllık maziye sahip olan ülkemizin güzide kulüplerinden olan Elazığspor, hak ettiği yerlere gelerek taraftarlarının yüzünü güldürecektir. Buna inancım tamdır. Tüm Elazığ halkına ve büyük Elazığspor taraftarlarına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Helenex Yeni Malatyaspor ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Kulübümüz, son olarak Elazığspor forması giyen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü 500 bin TL bonservis bedeli ile 3+1 yıllığına renklerine bağlamıştır." ifadeleri ile transferi duyurdu. 

YORUMLAR 2
  • Mümin Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Değerli kardeşimize bundan sonraki futbol ve genel yaşamında en güzel günler dileği ile başarılarının devamını dilerken.Genç olmasına rağmen söylemiş olduğunu güzel ifadelerden dolayı böyle bir evladı yetiştirip topluma kazandıran değerli ailesinede şahsım adına şükranlarımı sunarım.
    Cevapla
  • KIRKDÖRT 2 yıl önce Şikayet Et
    hoşgeldin başarılar
    Cevapla