Aykut Kocaman transfer listesini sundu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, transfer listesini yönetime sundu. Kocaman, öncelikle 1 sol bek, 1 forvet, 1 de kanat oyuncusunun takıma kazandırılması gerektiğini turuncu-lacivertli yetkililere iletti.

Aykut Kocaman transfer listesini sundu
Aykut Kocaman transfer listesini sundu
GİRİŞ 04.06.2021 14:49 GÜNCELLEME 04.06.2021 15:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Geride kalan sezonda adeta kabusu yaşayan ve son haftalarında küme düşme tehlikesini yakından hissettiği Süper Lig'i 48 puanla 12. sırada tamamlayan Başakşehir'de Teknik Direktör Aykut Kocaman, yeni sezonda aynı sıkıntılarla karşı karşıya kalmamak için transfere önem veriyor. Yönetime listesini sunan Kocaman, ön plana ise 3 bölgeyi çıkardı. Deneyimli çalıştırıcı, 1 forvet, 1 sol bek ve 1 de kanat transferi istiyor. Kocaman'ın listesinde forvet mevkiinde ise 3 aday bulunuyor. Turuncu-lacivertli yönetim, yapacağı görüşmeler neticesinde en uygun isimleri kadroya katabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR 5
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İyisimi sen Viscaya ile beraber FB'ye haber gönderin.
    Cevapla
  • Akşam 2 yıl önce Şikayet Et
    Yap yap hazırlığını, Sezon ortasında istifa edersin nasıl olsa, o zamana kadar da fenerbahçe de sana bir fırsat doğarmı, doğmazmı hepberaber görelim. Hayatın F. B. başına geçmek için beklemekle geçti, bir gün nasıl olsa gerçekler bir bir ortaya çıkacak.
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    sebeye ptt ye hazırlığını yap.. demba ba nın ahı boş geçmez seni... fb ye maçı sattın
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 2 yıl önce Şikayet Et
    alanya maçı hala akıllarda sen gec onu bjk hakkıyla şampiyon oldu bu ayrı bir konu ama o maç akıllarda hep kalacak tabi birde her maç sergenin ağlamaları ağlaya ağlaya zor şampiyon oldunuz
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Senden bir şey olmaz Aykut hoca. Olsa olsa fenere yatan takım hocası olur.
    Cevapla