Giresunspor'dan Nabil Dirar hamlesi

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Geçtiğimiz sezonun 2’nci yarısını Club Brugge'de kiralık olarak geçiren Fenerbahçeli oyuncu Nabil Dirar da gündemde...

Giresunspor'dan Nabil Dirar hamlesi
Giresunspor'dan Nabil Dirar hamlesi
GİRİŞ 01.06.2021 12:32 GÜNCELLEME 01.06.2021 12:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

44 yıl aranın ardından Süper Lig'e yükselen Giresunspor'da transfer çalışmalarını teknik direktör Hakan Keleş, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istedikleri ve bu yönde çalıştıklarını söyledi.

Keleş, "Yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başkanımız ile birlikte hemen her gün irtibat halindeyiz ve iyi bir koordinasyonda çalışıyoruz. Planlı ve programlı bir şekilde hareket ediyoruz. İç transferde görüşmelerimiz sürüyor. Dış transferler ile ilgili de takibimizde olan oyuncular var. Burada da bir liste oluşturacağım. Süper Lig'den de 3-4 yerli oyuncu transfer etmek istiyoruz. Şuan için kesin olarak anlaştık diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Her türlü seçeneği titizlikle yürütüyoruz" diye konuştu.

"ÖNCELİK LİGDE KALMAK"

Giresunspor'un ilk sezondaki hedefinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Keleş, "Önceliğimiz ligde kalmak. Sezon içerisinde güçlü, ne istediğini bilen, kararlı ve hırslı bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Giresunspor yönetiminin, geçtiğimiz sezonun 2. yarısını Club Brugge takımında kiralık olarak geçiren Fenerbahçeli oyuncu Nabil Dirar, Gençlerbirliği'nden Sefa Yılmaz ve Kasımpaşa'dan kaleci Ramazan Köse ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    şehire adam gibi futbolcu gelmez.işi zor giresunsporun.bu arada dirara 5 para vermeyin küme düşürür sizi böyle topcular
    Cevapla
  • ay yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    500 bin eurodan fazla vermem. orduspor da böyle gitti.
    Cevapla
  • 26.ESES 2 yıl önce Şikayet Et
    1 alana yanında 3 tanede bedava.
    Cevapla
  • Ahmetjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Erzurum'u menajerler böyle böyle mahvettiler. Siz dikkatli olun.
    Cevapla
  • Alia 2 yıl önce Şikayet Et
    Alın alın,üçbüyüklere savurma limiti açılsın
    Cevapla