Kayserispor yardım kampanyası başlattı

Süper Lig takımlarından Kayserispor, ekonomik destek bulmak adına yardım kampanyası başlattı.

Kayserispor yardım kampanyası başlattı
Kayserispor yardım kampanyası başlattı
GİRİŞ 29.05.2021 10:01 GÜNCELLEME 29.05.2021 10:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2021-2022 futbol sezonunda da Süper Lig'de mücadele verecek olan Hes Kablo Kayserispor, lig öncesi ödemelerini gerçekleştirmek ve transfer harcamaları yapabilmek adına yardım kampanyası başlattı. Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Kayserispor Kulübünün banka hesap numaralarını paylaşarak bir açıklama yaptı.

Gözbaşı açıklamasında, "Çok zor bir sürecin ardından bir o kadar zor bir sürece başlıyoruz. Ligde kaldık her şey bitmedi. Asıl şu an başlıyor mücadele. Tüm Kayserispor sevdalılarının da maddi katkılarını bekliyoruz" ifadelerindi kullandı.

51 milyon TL'si transfer tahtasının açılması için olmak üzere kulübün kasasına 170 milyon TL para koyan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 26 Mayıs tarihinden itibaren Kayserispor için topyekün bir seferberlik ilan edilmesi gerektiğini belirtmiş ve Kayseri'deki tüm oda başkanları, belediye başkanları, sanayici, işadamı, esnaf ve Kayserispor sevdalılarına seslenip ekonomik destek çağrısı yapmıştı.

YORUMLAR 6
  • Mustafa Karacabey 2 yıl önce Şikayet Et
    Canım kardeşim bırk git diycgine sende memlktiyn takma sahip çıkmak adna bir yardımda sen yap helal olsun Berna başkana bu haksız yorm yaznlr bekde haytnzda hiç yardım nedi bilmeyen abuk zukuk insanlar örnek alın Berna başkandan helal olsun
    Cevapla
  • ziyacan 2 yıl önce Şikayet Et
    hani camiye ne gerek vardı diyen zibidiler,de haydi bak!oluk oluk çarçur edilen paraları ödemek için dilenci gibi para toplanıyor,artık bu futbol işi şirketleşmeli,devletin yakasından düşmeliler,o kadar ihtiyaç ve ihtiyaç sahibi varken onlarca stad yapıldı açılışlar yapıldı yine yapan yuhalandı.bu millet iflah olmaz...
    Cevapla
  • Es dadaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Hanımefendi lütfen bırak artık
    Cevapla
  • anadolu ligi 2 yıl önce Şikayet Et
    170 milyon para vermiş geri verin hemen bıraksın
    Cevapla
  • YEŞİLHİSARLI 2 yıl önce Şikayet Et
    YERLİ FUTBOLCU İSTİYORUZ.. GERCEKTEN HAKEDİYORSA YABANCIYA EVET.. Oda uçuk fiyat istemeyen.. 2-3 KİŞİ OLMALI ...Ağırlıklı olarak yabancı ile aynı performansı gösteren YERLİ FUTBOLCU lara ŞANS verilmeli.
    Cevapla
  • Horozkentli 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen gün Yılmaz Vural acı gerçeği açıkladı. Yabancı futbolcular canı istemezse antremana çıkmıyor, canı istemezse maça çıkmıyor, yemeğe beğenmeyip aşçının yüzüne fırlatıyor. Bu tipleri doldur euro üzerinden bol sıfırlı maaş ver sonuç asgari ücretliden para dilenip açgözlü sözleşme yaoılırken kulübü n bi tapusunu vermediğiniz yabancı futbolculara dağıt. Altınorduyu örnek alın. Altyapısıyla yönetimiyle tamamen yerli futbolcularla neler yapılabileceğini gösteriyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle