Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adana, Giresun ve Altay'a tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TFF 1. Lig’de ilk iki sırayı alan Adana Demirspor ve GZT Giresunspor ile play-off finalini kazanan Altay’ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adana, Giresun ve Altay'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Adana, Giresun ve Altay'a tebrik
GİRİŞ 27.05.2021 00:02 GÜNCELLEME 27.05.2021 00:19

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından, TFF 1. Lig’de ilk iki sırayı alan Adana Demirspor ve GZT Giresunspor ile play-off finalini kazanan Altay’ı tebrik etti.

Erdoğan, "TFF 1. Lig’de ilk iki sırayı alan Adana Demirspor ve GZT Giresunspor ile play-off finalini kazanan Altay’ı ve taraftarlarını gönülden tebrik ediyor, üç kulübümüze de gelecek sezon Spor Toto Süper Lig’de başarılar diliyorum" dedi.


Bakan Kasapoğlu'ndan Altay’a tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2020 - 2021 sezonu TFF 1. Lig play-off finalinde rakibi Altınordu’yu yenerek Süper Lig’e yükselen Altay’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve iki İzmir ekibinin karşı karşıya geldiği TFF 1. Lig play-off finalinde rakibi Altınordu’yu mağlup ederek Süper Lig'e yükselen üçüncü ve son takım olan Altay’ı kutluyorum. Futbolcuları, teknik heyeti, yönetimi ve siyah beyazlı camiayı tebrik ediyorum. Altay’a 18 yıl aradan sonra mücadele edeceği Süper Lig'de başarılar diliyorum. Altyapıya verdiği önemle Türk futboluna değerli katkılarda bulunan Altınordu Kulübü’nü de finaldeki mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.”