Yılmaz Vural: Aşçının suratına yemek atan ahlaksız birisi

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, Erzurumspor'da çalıştırdığı futbolcularla ilgili olay itiraflar yaptı.

Yılmaz Vural: Aşçının suratına yemek atan ahlaksız birisi
Yılmaz Vural: Aşçının suratına yemek atan ahlaksız birisi
GİRİŞ 22.05.2021 20:36 GÜNCELLEME 22.05.2021 20:36
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural en sonunda patladı. Deneyimli teknik adam, son çalıştırdığı Erzurumspor'da oyuncuların davranışlarını basına anlattı.

İşte Vural'ın ifadeleri:

"Da Costa, aşçılara 'iki yumurtanın sarısı birbirine değerse ben yemem' diyordu. Mesela tavuk istiyordu, yapılınca da 'daha büyük tavuk isterim' ya da 'bunun sosu kötü olmuş' diyordu.

Bu kardeşimiz, kendisi için yapılan sandviçi beğenmeyince aşçıya fırlatacak kadar ahlaksız biriydi. Bu oyuncu, ısınma yaparken 'yeter, çok ısındık' deyip takımı içeri sokuyordu

Denizlispor maçı öncesinde yardımcı hocalar beni arayıp, 'Darri diş çektirdi, maça İstanbul'dan gelebilir mi?' diyor. Kardeşim, kim dedi sana dişini çektir diye?

Fenerbahçe maçında Gomes'i ikna etmeye çalışırken omzuna dokundum. 'Bana dokunma' dedi. Allah bana sabır verdi. Ağzına burnuna vurayım diye geldi içimden ama kameraları gördüm. Orada bırak Türkiye'yi, dünyaya rezil olurduk.

Yine aynı maçta Novikovas'ı çıkarttım diye soyunma odasında yardımcı antrenörün suratına havlu atıp, ona ve bana küfretmiş. Şimdi ben bu adamı kadrodan çıkartmayıp ne yapacaktım."

YORUMLAR 50
  • Zeliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi memleketinde ekmek bulamazken bizim yumurta mızı mi beyemiyorlar cehnem olup gitsinler getiren den kabhat
    Cevapla
  • Murat91 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama haksızlık yapıyorsunuz, bizim takımlar bu adamı sıkıştığında çağırıyor imdat hocam düşüyoruz. Bu adam ne zaman büyük bir takım veya istediği kadroyu kurup sezon geçirdi, verin adamın eline 4 büyüklerin birini bakın ne oluyor. Erzurumspor adam ligde tutmak için yırtındı bir ara umutlandı ama oyuncu nazı ve kaprisiylemi uğraşacak.
    Cevapla
  • Fahrettın tunar 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya bundan bırşey olmaz arkadaşlar bu sadece şovmenlik yapıyor
    Cevapla
  • M~e~t~o 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni Futbol bilgisiyle defalarca satar da geri satın alır
    Cevapla
  • Sakaryalı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Hocam Sen Sakaryanın Değil Tüm Türkiyenin Gururusun Her Zaman Arkandayız..
    Cevapla
  • Bahattin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben demiştim zaten bir harcanmadik Yılmaz hoca kalmıştı diye ben yılmaz hocanın yerinde olsaydım dibe vuran takımı böyle ahlaksız futbolcu musveddelerini hayatta calistirmazdim artı kovardim hepsini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle