Hatayspor'dan Billong için açıklama!

Hatayspor Başkanı Lütfü Savaş, 7-0 kaybedilen Beşiktaş maçında eleştirilerin hedefi olan savunma oyuncusu Billong hakkında açıklamalarda bulundu.

Hatayspor'dan Billong için açıklama!
Hatayspor'dan Billong için açıklama!
GİRİŞ 20.05.2021 21:33 GÜNCELLEME 20.05.2021 22:09
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de ilk kez mücadele eden Atakaş Hatayspor sezonu 61 puanla 6. sırada tamamladı. Son haftalara kadar Avrupa Kupaları kovalayan zirvedeki takımlara karşı da iyi sonuçlar alan Ömer Erdoğan'ın takımı, 39. haftada Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş maçını farklı kaybetti. Maçı 7-0 kaybeden Hatayspor'da eleştirilerin odağında Jean-Claude Billong yer aldı.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Billong'un gollerdeki pozisyon alma hataları günlerce sosyal medyada tartışma konusu olurken Kamerunlu futbolcu maçın ardından kadro dışı bırakıldı.

Hatayspor'un 27 yaşındaki oyuncu Jean Claude Billong'un sözleşmesini maçtan sonra feshettiği belirtilirken Billong bu maçın ardından Kamerun Milli Takımı'na çağrıldı.



Hatayspor Başkanı Lütfü Savaş, Jean Claude Billong konusunda önemli açıklamar yaptı:

"Bacağı ağrıdığı için her topa sırtını dönüyor."

Beyzade FM'e konuşan Savaş, "Billong'u gönderdik. Maça gidiyor, bir gün önce bacağına dövme yaptırıyor. Bir gün önce dövme yaptıran futbolcu 15 dakikada bir krem sürüyor soğutmak için. Dövme yaptıran futbolcunun bacağı bir hafta ağrıyor. Bacağı ağrıdığı için her topa sırtını dönüyor. Pozisyon yedik, goller yedik." dedi.



"İddiaları olan varsa savcılığa başvurusunu yapar"

Dövmeden dolayı oyuncunun olumsuz etkilendiğini belirten Savaş, "Ben böyle bir futbolcunun takımda kalmasını istemem. Hem sportif direktörümüze hem teknik direktörümüze hem de yönetime 'Bu adamı gönderelim arkadaşlar' dedim. Ama bunun dışında ekstra bir şey bilmiyoruz. Ben istihbaharatçı değilim. İddiaları olan varsa savcılığa başvurusunu yapar. Biz de bu konuşmanın açıklığa kavuşturulmasını isteriz. Ben işin satış boyutu olduğunu düşünenlerden değilim" ifadelerini kullandı. (NTV)

YORUMLAR 34
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem rahatsızdı neden maça çıkmasına izin verdiniz.Tüm Süper ligin kaderiyle oynadınız. Sizin yediğiniz fazla goller yüzünden bugün Beşiktaş Şampiyon
    Cevapla
  • adaletnerde 2 yıl önce Şikayet Et
    adamın ne yaptığı ayan beyan ortada biz beşiktaşı halkın takımı bilirdik
    Cevapla
  • Necip uysal 2 yıl önce Şikayet Et
    Maçı seyreden anlıyor zaten boş açıklamalar.
    Cevapla
  • Yav hehe 2 yıl önce Şikayet Et
    Şike yaptığı için değil tabi
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamayı kulüp başkanı yapamıyor mu Lütfü başkan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle