İtalyan devi Enzo Roco'nun peşinde!

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Karagümrük'e transfer olan Enzo Roco'nun Napoli'nin transfer listesinde olduğunu, kırmızı-siyahlıların sportif direktörü açıkladı.

İtalyan devi Enzo Roco'nun peşinde!
İtalyan devi Enzo Roco'nun peşinde!
GİRİŞ 20.05.2021 23:20 GÜNCELLEME 20.05.2021 23:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fatih Karagümrük takımının sportif direktörü Murat Akın, savunma oyuncusu Enzo Roco hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Murat Akın katıldığı radyo programında Avrupa Kupalarını az farkla kaçırdıklarını söylerken Enzo Roco'nun harika bir profesyonel olduğunu söyledi.

Murat Akın oyuncuyla sözleşmelerinin bittiğini Napoli ile herhangi bir temasları olmadığını ancak Napoli'den birinin kalecimiz Emiliano Viviano ile temasa geçtiğini sözlerine ekledi.

Murat Akın, "Roco, Beşiktaş'tan bedelsiz geldi ve ona iki yıl teklif ettik ama o sadece bir yıl istedi. İyi bir sezon geçirdi. Biglia, Zukanovic, Viviano gibi İtalya'da oynamış isimlerle oynadı. Napoli bu yüzden gözlerini ona dikti. Bazı İspanyol takımları da onun durumunu sordu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Hehee 2 yıl önce Şikayet Et
    Lafonten'den masallar....kapanan takımlarda Roco iş yapar. hücum eden takımlarda pert olur. Napoli bunu alsın eşşek gibi anırırım...o kadar sallamasyon
    Cevapla
  • 1903...1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaştan kötü diye gönderilen adamı Napoli ne yapsın?
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi yedek olur sorun çıkarmaz
    Cevapla
  • Yusufeli 2 yıl önce Şikayet Et
    futboldan anlamakla ilgilidir
    Cevapla