Göksel Gümüşdağ: Mbappe ve Neymar'a teşekkür ederim

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın geleceğine ilişkin soruya cevap verdi.

Göksel Gümüşdağ: Mbappe ve Neymar'a teşekkür ederim
Göksel Gümüşdağ: Mbappe ve Neymar'a teşekkür ederim
GİRİŞ 14.05.2021 23:54 GÜNCELLEME 15.05.2021 00:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan ırkçılıkla ilgili olarak konuşan Gümüşdağ, ligdeki durumları için "Ben bu takımın hiçbir zaman kötü sonuçla ligden düşmesini beklemiyordum. Takımımıza inanıyordum. Kaliteli oyuncularımız var. Sonuna kadar inandık. Çok şükür. 3 hafta seri yaptı takımımız. Matematiksel olarak sorun kalmadı" dedi.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, beIN Sports'ta açıklamalarda bulundu.

"Takımın ligden düşmesini beklemiyordum"

"Ben bu takımın hiçbir zaman kötü sonuçla ligden düşmesini beklemiyordum. Takımımıza inanıyordum. Kaliteli oyuncularımız var. Sonuna kadar inandık. Çok şükür. 3 hafta seri yaptı takımımız. Matematiksel olarak sorun kalmadı."

"Aykut Hoca devam etmek istediği sürece biz de isteriz"

"Bu takım Okan Hoca'yla şampiyonluk yaşadı, mental düşüş de onunla oldu. Bunun başka bir sıkıntı yaratacağı düşüncesiyle anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bu kulübün kapısı ona her zaman açıktır. 15 yıllık başkanlık dönemimde Abdullah Avcı, Okan Buruk ve Aykut Kocaman'la çalıştım. Hoca kararıyla neticeye gitmenin doğru olmadığını düşünürüm, bu yüzden de her zaman arkalarında dururum. Aykut Hoca devam etmek istediği sürece biz de isteriz."

 "Sahaya çıkmayacağımızı söyledik"


Paris'te yaşanan ırkçılık ile ilgili olarak Gümüşdağ, "Olay yaşandığı an, Webo ve Demba Ba ile konuştum. Onların psikolojisini görünce CEO'muz Mustafa Bey'e 'Kararımız net, sahaya çıkmıyoruz.' dedim. Nihat Bey de aradı, '4 hakem de değişmezse bu gece İstanbul'a dönüyoruz.' dedim. UEFA delegesine, 'Ceferin'e iletin: İlk olarak 4 hakem de değişecek, ikincisi ise Webo'nun kırmızı kartı iptal edilecek. Bu şekilde olursa yarın maça çıkarız.' dedim. 'Mümkün değil, cezai şartlar olur.' dedi, 'Hepsine katlanırız.' dedim. Bu bir duruştur." dedi.

"Özellikle Paris Saint-Germain Kulübü Başkanı Nasser Bey'e, yönetim kuruluna, elbette Neymar ve Mbappe'ye de duruşlarından ötürü çok teşekkür ediyorum."

"Tehlikeli"

"Ben işadamıyım. Siz kendi şirketinizde olumsuz sonuçların hesabını nasıl veriyorsanız, kulüplerde de böyle olmalı. Çok değerli başkanlarımız var, geçmişte kötü yönetenler de vardı. Bir yönetim, kulübü borçlandırınca onu bağlayan bir şey yok. Tehlikeli"

"Yakışır şekilde veda ettik"

"Demba Ba, şampiyonluğumuzda önemli rol oynadı. Ancak son görüşmemizden önceki 11 haftada mental olarak düşüktü. Hocamız da teknik değerlendirmesinde böyle bir karar aldı. Saygı duyduk. Yakışır şekilde veda ettik. Sorun yok."

YORUMLAR 4
  • DADAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenere maçı sattigin için sana kim teşekkür etti merak ettik
    Cevapla
  • sergen 2 yıl önce Şikayet Et
    ya ne demek saygi duyduk aykut hoca sirf onunla oruc konusunda inatlastigi icin dembaba yi gonderdi neyine saygi bu birak baskan biraz etkini kur
    Cevapla
  • Yaman 2 yıl önce Şikayet Et
    Dürüstlük taslamayın. 2 maçta fenere 6 puan. 3 ünü hakemler, 3 puanı da Aykut Kocaman verdi. Herkes biliyor. Allah sizi ligden düşürseydi keşke o zaman ağlama sesini dinlerdik... Dem Babayı susturdunuz be.
    Cevapla
  • Gazikentli 2 yıl önce Şikayet Et
    Düzgün adamsın başkan
    Cevapla