Mehmet Sepil: Göztepe rakip ayırmaz

Cumartesi günü şampiyonluk yarışındaki Beşiktaş'ı konuk edecek Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, rakip ayırmadan her maça aynı ciddiyetle çıktıklarını söyledi.

Mehmet Sepil: Göztepe rakip ayırmaz
Mehmet Sepil: Göztepe rakip ayırmaz
GİRİŞ 12.05.2021 16:16 GÜNCELLEME 12.05.2021 16:16
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Mehmet Sepil, "Göztepe Spor Kulübü olarak biz her karşılaşmaya lig ve rakip fark etmeksizin aynı amaç ve hassasiyetle çıkarız" ifadesini kullandı. Yazılı bir açıklama yayımlayan Sepil, "Amacımız her maçta olduğu gibi sahada başarılı olmak; hassasiyetimiz ise lige ve tüm rakiplerimize duyduğumuz saygımızdır. Göztepe olarak bu duruşumuzu daha önceki yıllarda hiç bozmadık, bundan sonra da hiç bozmayacağız" ifadelerini kullandı.

"STADA SEYİRCİ ALMAYIZ"

Sepil, farklı statlarda pandemi kurallarına rağmen tribüne seyirci alındığını hatırlatıp Göztepe olarak devletin koyduğu koronavirüs pandemisi kurallarına uyduklarını hatırlattı. Başkan Sepil, şunları kaydetti:

"Diğer bir hassasiyetimiz de devletimizin koyduğu tüm pandemi kuralları. Biz ilk günden itibaren uyarak hiçbir maçımızda TFF'nin bize tanıdığı limitlerin üstünde seyirci almadık. Her durum ve şart altında insan sağlığının tüm skorlardan tüm galibiyetlerden ve tüm şampiyonluklardan daha değerli olduğunu da unutmadık. Bu konuda farklı zaman ve statlarda farklı uygulamalar ile karşılaşsak bile bu son maçımızda da bu duruşumuzu değiştirmeyeceğiz."

"KULAKLARIMIZ TIKALI"

Karşılaşma gününe kadar herkesin bu olayla ilgili çeşitli spekülasyonlarda bulunacağını belirten Mehmet Sepil'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Her gün yeni bir gündem oluşturulmaya çalışılacak. Biz Göztepe camiası olarak, yönetim, teknik heyet, oyuncu ve taraftar olarak bu tür söylemlere kulaklarımızı tamamen tıkamış durumdayız. Sezonun son haftasında oynayacağımız maçımızın, ligin kaderine olacak etkisini göz önünde bulundurarak, maç organizasyonu içerisindeki tüm paydaş ve sorumluların aynı hassasiyette olmasını beklediğimizi ve konunun takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna bildirmek isteriz."

YORUMLAR 23
  • Vakia 2 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerbirliği-Goztepe maç sonucunun küme düşme ve şampiyonluk mücadelesini nasıl etkilediğini herkes kendi araştırsın.FB - Kayseri maçı.Goztepenin bir de Bjk kadrosu ne olacak onu görelim.Goztepenin GB ve BJK kadrolarını da karsilastiralim konuşuruz.Goztepenin BJK,FB ve GS maçlarını da futbolseverler kendileri izleyip yorumlasınlar.
    Cevapla
  • Haber34 2 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerbirliği maçında yedek kaleci ile çıktınız.Kume düşme mücadelesini etkilemiş oldunuz.FB-Kayseri maçını da etkilediniz.FB nin şampiyonluk şansı devam etmiş olsaydı Fb Yi de etkileyecekti.Kayseriyi zaten etkiliyor.Besiktas maçında as kaleciniz mi görev alacak.Bu kez de şampiyonluk mücadelesini etkilemiş olmuyormusunuz?Göztepenin Fb ve BJK maçlarında cok iyi oynadığını herkes gördü.Fakat aynı Göztepe GS maçlarında kötü oynadı.Eger ben yanlış bir şey söylemişsem siz duzeltin.Ünal Karaman ve Mehmet Sepilin bu konudaki düşünceleri nelerdir?
    Cevapla
  • Tanda 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet ve Ünal Beyler ,Gençler birliği maçına neden yedek ağırlıklı çıktınız.Futbolcukarinizi Beşiktaş için mi dinlendirdiniz.Yoksa sakatlar mi?Eğer futbolcularıniz sakat ise üç günde iyilesebilirler mi?Bence bunların cevabını verin.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne boş teneke yorumlar var yok gs ye konuşmus mu falan. Biz soruyor muyuz 3-1 yenildiğimiz Hataya nasıl 7 gol attığınızı
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    2-3 haftadır sadece Beşiktaş ın rakiplerinin başkan ve teknik direktörlerinin açıklamalrı yayınlanıyor galatasaray ve fenerbahçenşn rakipleri hiçmi açıklama yapmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle