Ünal Karaman'dan Beşiktaş maçı yorumu!

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, Süper Lig'in son haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'la oynayacakları maçı değerlendirdi.

Ünal Karaman'dan Beşiktaş maçı yorumu!
Ünal Karaman'dan Beşiktaş maçı yorumu!
GİRİŞ 12.05.2021 00:34 GÜNCELLEME 12.05.2021 00:34
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Ünal Karaman, ligin 41. haftasında 5-3 kaybettikleri Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamamalarda bulundu.

Zor bir sezon yaşandığına dikkati çeken Karaman, "Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah kazasız belasız yüz akıyla tamamlayacağımız bir sezon olacak. Sona doğru yaklaştıkça birçok oyuncuyu çok ciddi olmasa da sakatlıklarla sahanın dışında bırakmak zorunda kaldık. Bugünkü sonuçlara bakınca çok farklı mecraya giden bir lig söz konusu. Haftaya şampiyonluk adaylarından biriyle oynayacağız. Umarım sağlık ekibimiz bize müjdeli haberler verir. En iyi kadroyla çıkıp camiamıza yakışan bir maça çıkacağız. Lafın sözün olmadığı bir ligi tamamlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kendisinin olduğu yerde takımının her zaman hedefinin olduğunu dile getiren Karaman, "Oyuncularıma her şeyi söylerim ama başka kimseye söyletmem. Son maçı da yüzümüzün akıyla tamamlayacağız. Kimin neye ihtiyacı olduğu bizi ilgilendirmiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 30
  • Hadiordan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri küme düşerse hiç Fb ye suç bulmayın.Unal Bey ve Goztepeye sorun.Goztepe 1 puan alsa Kayseri garantilemişti.Yedek kaleci ile maça çıkmak.Ayni yedek kaleci ile Bjk maçına çıkacak mısın?
    Cevapla
  • Hayae 2 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerbirliği maçına yedek kadroyla çıkıyorsunuz.Hem şampiyonluk mücadelesini hem de küme düşmeyi etkiliyorsunuz.FB-Kayseri maçı var.Goztepe-Bjk maçı var.Bu işte tek faydalı çıkan takım ise GS mi olacak?
    Cevapla
  • Sivaslı 2 yıl önce Şikayet Et
    Gençlerbirliğine de iyi hazırlanıp 5 yemeyip kayserinin hakkını yemeseydiniz.
    Cevapla
  • Kayseri38 2 yıl önce Şikayet Et
    Gencler macına niye iyi kadroyla cıkmadın alt tarafı ilgilendiriyodu 2-0 dan mac verdin masal anlatmayı bırak resmen yattınız gençlere...
    Cevapla
  • Bayazit 2 yıl önce Şikayet Et
    BJK ve FB ye karşı müthiş mücadele.GS ye karşı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle