Aykut Kocaman: İnanca saygım sonsuz

Başakşehir’deki Demba Ba krizinin muhataplarından biri olarak kabul edilen Aykut Kocaman iddialara sessiz kalamadı.

Aykut Kocaman: İnanca saygım sonsuz
Aykut Kocaman: İnanca saygım sonsuz
GİRİŞ 24.04.2021 12:30 GÜNCELLEME 24.04.2021 18:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hayatı boyunca işine odaklanan bir insan olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam Aykut Kocaman, “Bu yapımı aleyhime kullananlar çok oldu. Ama bu sefer susamam. Böyle bir olayda adımın geçmesi bile utanç verici. Meslek hayatım boyunca hiç kimse ile inanç üzerinden bir problem yaşamadım, Demba Ba konusunun başka yerlere çekilmesi can sıkıcı” ifadelerini kullandı.

ORUÇLULAR SAHADA

Demba Ba’yla tartışmasının söz konusu olmadığını dile getiren Aykut Kocaman, “Oyuncuyla idman dışında tek kelime bile konuşmadım. Benim inanca saygım sonsuzdur. Bunu beni biraz olsun tanıyanlar çok iyi bilir. Geçmişte Malatyaspor, Konyaspor ve Fenerbahçe gibi çalıştığım takımda çok sayıda oyuncu oruç tutuyordu ve bunlar hiçbir zaman konu dahi edilmedi. Şu an çalıştığım Başakşehir’de de oruç tutan oyuncular var. Ndayishimiye ve Berkay, maçlara oruçlu çıkıyor” şeklinde konuştu.

DEMBA BA NOKTA KOYDU

Demba Ba çıkan söylentiler üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ortak bir kararla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Son birkaç gün içinde  konuşulanların çoğu sözleşme fesih nedeni değildir" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 12
  • Denizli sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman koministler ne zaman dan beri inanca saygı duyar oldu
    Cevapla
  • gral 2 yıl önce Şikayet Et
    acıklama geç kaldı
    Cevapla
  • Rizeli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu o zaman açıkça söyleyin de toplum her konuda bu kadar ayrışmışken bir de siz tuz ekmeyin çıkın nedenini söyleyin bitsin AÇIK NET
    Cevapla
  • Konyalı Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İyide Türkiye Gazetesi attığı manşetin hesabını nasıl verecek? İftirayı o başlattı çünkü.
    Cevapla
  • Bülent 2 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşlerim suizan çok tehlikelidir.Birine imansız ya da dinsiz demek bizim haddimiz olamaz.Kalbini açıp içine mi baktık ki bu kadar kolay söyleniyor.Bu Rabbimizin karar vereceği bir şeydir.Günaha girmemeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle