Marafona taraftarlardan özür diledi!

Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Alanyaspor'da kaleci Jose Marafona, yediği goller nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşım yaptı ve taraftarlardan özür diledi.

Marafona taraftarlardan özür diledi!
Marafona taraftarlardan özür diledi!
GİRİŞ 08.04.2021 10:13 GÜNCELLEME 08.04.2021 10:15
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor'un deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 yenildiği maçın ardından kaleci Jose Marafona eleştirilerin odağı oldu.

Yediği goller nedeniyle özellikle sosyal medyada eleştirilere maruz kalan tecrübeli file bekçisi taraftardan özür diledi.

"Alanyaspor taraftarlarından özür diliyorum"

Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Marafona, "Bazen bir futbolcunun ve özellikle kalecinin korkunç ve anlaşılmaz maçları olur. Bu da benim gurur duymayacağım maçlardan biriydi. Alanyaspor taraftarlarından özür diliyorum. Bu harika kulübün prestiji ve onuru için çalışmaya devam edeceğime söz veriyorum" dedi.

"İyi günde kötü hep birlikte"

Kaleci Marafona’ya takımın kaptanlarından Georgios Tzavellas ve golcü ismi Davidson yaptığı paylaşımlarla destek oldu. Futbolcular yaptıkları paylaşımda, "İki yıl boyunca senin gibi bir kahramanla birçok büyük savaş kazandık. Bugün böyle bir gün değildi ve hepimizin bunda sorumluluğu var. Kimseden şahsen özür dilemek zorunda değilsin. İyi günde kötü hep birlikte" açıklamasında bulundu.

Bu sezon Aytemiz Alanyaspor formasıyla 36 resmi maça çıkan 33 yaşındaki kaleci, kalesinde 40 gol görürken, 9 müsabakada da kalesini gole kapattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 40
  • akın 2 yıl önce Şikayet Et
    aç tavuk kendini buğday anbarında sanır zavallı dostum senin için üzüldüm
    Cevapla
  • yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    demegoji yapma yaşın kaç bilmiyorum google ihsan kalkavan yaz neyin ne olduğunu anlarsın
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adamların Türkiye de futbol oynaması üzücü..
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkeye teşfik pirimini getiren şadan kalkavandır bunu unutma
    Cevapla
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de bazı maçlarda gerçekten de şike var. Alanya defansı neden 8 kişiden neden hickimse korner atışında havaya çıkmıyor ve hepsi birlikte bakıyor ilginç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle