Sivasspor'dan Antalya'da flaş galibiyet!

Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Sivasspor'dan Antalya'da flaş galibiyet!
Sivasspor'dan Antalya'da flaş galibiyet!
GİRİŞ 07.04.2021 21:03 GÜNCELLEME 07.04.2021 21:20
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 33. haftasında Fraport TAV Antalyaspor sahasında Demir Grup Sivasspor'a 4-2 mağlup oldu.

Antalya Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi takımın gollerini 27 (Pen.) ve 67. dakikalarda Fredy ve kaydetti. Konuk ekibin golleri ise 1. ve 36. dakikalarda Tyler Boyd, 47'de Yatabare ile 90+2'de Erdoğan Yeşilyurt'tan geldi.

Bu sonucun ardından Antalyaspor 39 puanda kaldı. Süper Lig'de yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran DG Sivasspor ise puanını 44'e yükseltti. 

FRAPORT TAV ANTALYASPOR 2-4 DEMİR GRUP SİVASSPOR

STAT: Antalya

HAKEMLER: Özgür Yankaya, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Kısal

FRAPORT TAV ANTALYASPOR: Boffin - Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Kudriashov, Eren Albayrak, Doğukan Sinik (Dk.81 Omar İmeri), Ufuk Akyol (Dk.46 Naldo), Sidney Sam (Dk.70 Serdar Gürler), Fredy, Amilton, Podolski

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Ali Şaşal - Ahmet Oğuz, Robin Yalçın, Camara, Uğur Çiftçi, Isaac (Dk.80 Claudemir), Fajr, Boyd (Dk.70 Erdoğan Yeşilyurt), Hakan Arslan, Gradel (Dk.90 Kone), Yatabare (Dk.80 Kayode)

GOLLER: Dk.27 (P), Dk.67 Fredy (Fraport TAV Antalyaspor) - Dk.1-Dk.36 Boyd, Dk.47 Yatabare, Dk.90+3 Erdoğan Yeşilyurt (Demir Grup Sivasspor)

SARI KARTLAR: Doğukan Sinik, Amilton, Fredy (Fraport TAV Antalyaspor) - Robin Yalçın, Uğur Çiftçi, Ali Şaşal (Demir Grup Sivasspor)

YORUMLAR 8
  • Tarik 2 yıl önce Şikayet Et
    Flas derken. Iki hafta önce göztepe ye de 5 atmıştı bu takım.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sivas ve sivas gibi heycan veren takimlarin onleri kesilmese ligimiz ozaman kalitelesir tr futbol 3 buyutulmus uzerinde durdugu surece yazik olcak futbola
    Cevapla
  • Zapping 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar 9 maç yenilmemiş neden süpriz olsun. Ama şu gerçek hem beşiktaş hem sivasın maçını izledim ara ara. İki maçtaki fark premier lig ile süperlig gibi.
    Cevapla
  • Halil ceylan 2 yıl önce Şikayet Et
    sivasspor dan bi haber oldugunuz belli yenilmezlik 8 degil 10 maca cikti lutfen emege saygi
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben Sivas'ı daha izlemeyecem ne zman izledim berabere kalıyor izlemeyimde yemsinn dermişim ☺️tebriker Sivas her zmaan yerde smpiyonluga...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle