Günün ilk maçında kazanan Konyaspor!

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında Büyükşehir Belediye Erzurumspor sahasında Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.

Günün ilk maçında kazanan Konyaspor!
Günün ilk maçında kazanan Konyaspor!
GİRİŞ 04.04.2021 15:30 GÜNCELLEME 04.04.2021 21:22
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 32. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor evinde İttifak Holding Konyaspor ile karşılaştı. Yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ile ilk maçına çıkan Erzurumspor kümede kalma yolunda kritik öneme sahip maçta Konyaspor'a 2-1 kaybederek kümede kalma yolunda kritik bir maçta sahadan puan alamadı.

Mücadelenin 9. dakikasında Konyaspor'da Milosevic attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın 15.dakikasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor Da Costa ile eşitliği sağladı. 25. dakikada penaltı kazanan Konyaspor'da topun başına geçen Cikalleshi penaltı atışından yararlanamadı. İlk yarının son anlarında  Abdülkerim Bardakcı'nın attığı gol ile 2-1 Konyaspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında başka gol olmayınca mücadele 2-1 Konyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Kümede kalma yolunda kritik maçta 3 puan kaybeden Erzurumspor 27 puanla son sırada kalırken Konyaspor ise puanını 39'a çıkardı.

BB ERZURUMSPOR 1-2 KONYASPOR

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Sarper Barış Saka, Bahtiyar Birinci, Murat Ergin Gözütok

B.B ERZURUMSPOR: Jakub Szumski- Da Costa, Leo, Omolo, Zakarya Bergdich (Dk. 68 Hasan Hatipoğlu), Elbanas Rashani (Dk. 54 El Kabir), Obertan (Dk. 46 Osman Çelik), Emrah Başsan (Dk. 75 Petrus Boumal), Murat Uçar, Aatif, Ricardo Gomes

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Sehic- Nejc Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Marko Jevtovic, Oğuz Kağan (Dk. 83 Adil Demirbağ), Sekidika (Dk. 83 Kravets), Deni Milosevic (Dk. 65 Amir Hadziahmetoviç), Zymer Bytyqi (Dk. 74 Faruku Miya), Sokol Cikalleshi

GOLLER: Dk. 15 Da Costa (B.B Erzurumspor) - Dk. 9 Deni Milosevic, Dk. 44 Abdulkerim Bardakcı (İttifak Holding Konyaspor)

SARI KARTLAR: Murat Uçar, Leo (B.B Erzurumspor), Marko Jevtovic, Guilherme (İttifak Holding Konyaspor)

YORUMLAR 13
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumun beklediği penaltının penaltıyla alakası yok top eline değse bile yönü değişmiyor ayrıca adam elini kaçırıyor toptan o kadar kısa mesafede anca o kadar kaçırabilir net penalti değil
    Cevapla
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    defalarca izledim Erzurum spor un penaltı beklediği pozisyon penaltıyla alakası yok tebrikler Konyaspor
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklı olan biri yılmaz vuralu getirirmiydi yazık ettiniz
    Cevapla
  • dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumspor iyi oynamıyor dogru. ama hakeminde Allah belasını versin. 27'de kırmızıyı, sonra da penaltıyı vermedi.
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Erzurumlu olarak bastan beri diyorumki morinyo gelse bu kadroyla birsey yapamaz.Bu kadar vasat alti futbulcularla 1. Ligde bile tutunamazsin.Vuralin yapacagi altyapidan 5 futbolcu bulursa takima monte ederse belki.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    atıf gibi süper bi futbolcusu var daha ne istiyor Erzurum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle