Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu dönemi!

Hes Kablo Kayserispor teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu göreve getirdiğini duyurdu.

Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu dönemi!
Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu dönemi!
GİRİŞ 20.03.2021 22:24 GÜNCELLEME 21.03.2021 14:16
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kayserispor, son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Sezona Bayram Bektaş yönetiminde giren, ardından sırasıyla takımı Samet Aybaba, Dan Petrescu ve Uğur Kulaksız'a emanet eden sarı-kırmızılı ekipte son dakika gelişmesi meydana geldi. 

Kayserispor, son olarak Yeni Malatyaspor'da görev alan Hamza Hamzaoğlu'yu takımın başına getirdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Hoşgeldin Hamza Hamzaoğlu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Sayın Hamza Hamzaoğlu’na ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

Uğur Kulaksız'la 4 maç

Kayserispor’da teknik direktör Dan Petrescu ile yolların ayrılmasının ardından takım, altyapı koordinatörü Uğur Kulaksız’a emanet edilmişti. Başkan Berna Gözbaşı da kişisel sosyal medya hesabından, ''Emeklerimizin karşılığını almak, huzur içinde bir ortamda Kayserisporumuza yakışır futbol izlemek istiyoruz. Futbolcularımız, Uğur hocamıza güveniyoruz.'' paylaşımını yapmıştı. Kulaksız, Kayserispor'da sadece 4 maça çıkabildi.

Kayseri ekibi, Kulaksız yönetiminde çıktığı 4 maçta, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Son olarak Fatih Karagümrük'e 3-0 kaybeden Kayserispor, 31 puanla 16. sırada yer alıyor.

YORUMLAR 17
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Hamza hoca gerçekten iyi kaliteli bir hoca kayseriye hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Dolayısıyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden geçmiş olsun
    Cevapla
  • Kayseri kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kulübün zemberek ayarı iyice bozuldu bu kaçıncı lan
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne la, 3 haftada bir yeni hoca. futbol cahili yönetiviler ve futbol yönetemeyen amatör hocalar bunlar. hangi başari varda bunlari tekrardan aliyorsunuz.
    Cevapla
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    iki ay sonra yenisi gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle