Kayserispor'un isyan ettiği iki pozisyon!

Kayserispor ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği mücadelede sonrasında ev sahibi ekipte verilen iki karara tepki vardı.

GİRİŞ 13.03.2021 21:58 GÜNCELLEME 14.03.2021 14:10
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından Kayserispor cephesinde hakem Halis Özkahya'nın yönetimine eleştiri geldi.

Yedek kulübesini ayağa kaldıran karar!

Maçın ilk yarısında Kayserisporlu Pedro Henrique'nin taç çizgisi üzerinde topu kontrol ettiği pozisyonda, Galatasaray lehine taç kararı çıktı. Konuk ekip taç atışının ardından atağa kalktı ve Falcao'nun ayağından karşılaşmadaki ilk golünü buldu.



Kayserisporlu teknik heyeti pozisyonun ardından yoğun itirazda bulunsa da karar değişmedi. Yedek kulübesindeki isimlerden Uğur Demirok ise itirazdan dolayı sarı kart gördü.

Taylan Antalyalı için kırmızı beklentisi

Kayserispor'un hakem Halis Özkahya'ya itirazda bulunduğu diğer pozisyon ise yine maçın ilk yarısında İlhan Parlak ve Taylan Antalyalı arasında yaşandı.



Ceza yayı üzerinde pas vermek isterken rakibinin ayak bileğine müdahalede bulunan Taylan Antalyalı sarı kartla cezalandırıldı. Ev sahibi ekip ise kararın kırmızı kart olması yönünde itirazlarda bulundu.

Başkan Gözbaşı'dan tepki!

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, "Adalet isteyenler, adaletlerini buldu. Tüm Türkiye gördü." diyerek maçın hakemi Halis Özkahya'ya tepki gösterdi.

YORUMLAR 158
  • DERMİŞİM 3 yıl önce Şikayet Et
    taylanın pozisyonu bırak kırmızıyı sarı dahi değil çünkü faul değil taylan ayak ucu ile dokunmak için hamle yapıyor topa dokunuyor kayserili bunu gördüğü halde ayağını sokuyor taylanın hamlesi pozisyon itibari ile kayarak geldiğinden adamın bileğine geliyor . taç yanlış tarafa verildi o taç atışı ile golmü oldu hiç kayserililere top geçmedimi bilemiyorum anlamadığım o yan hakem ne iş yapar neye hizmet eder
    Cevapla
  • salim 3 yıl önce Şikayet Et
    berna başkan,geçen yıl küme düşmüştünüz ağladınız,halaa ağlıyorsunuz
    Cevapla
  • Tahgs 3 yıl önce Şikayet Et
    Memleket ne hallere düştü.Hak yiyen,en çok kayrilan,paraya para demeyenler adalet diye bağırmaya başladı.Futbol neden battı deniliyor?
    Cevapla
  • Meds 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet diye bağırdılar ve hakemler kayırmaya başladı.
    Cevapla
  • Nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Taylanın pozisyonuna "kırmızı kart" diyenler 1-fanatik fbli ,bjkli ya da GS düşmanıdır 2-futbolla uzaktan yakından alakası yoktur. Taç pozisyonunda hakem yanlış karar verdi. Bu her maçta her takıma olabilecek bir hatadır... Netice " Oyna devam"!...
    Cevapla
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    O taç atışından ilk yarı galip geldiler. İlk yarıyı önde kapatmak önemli oyun planları değişiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle