Berna Gözbaşı: Adalet isteyenler, adaletlerini buldu!

Süper Lig'de Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Kayserispor'da Başkan Berna Gözbaşı maç sonu hakem yönetimine tepki gösterdi.

Berna Gözbaşı: Adalet isteyenler, adaletlerini buldu!
Berna Gözbaşı: Adalet isteyenler, adaletlerini buldu!
GİRİŞ 13.03.2021 21:25 GÜNCELLEME 13.03.2021 22:12
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-0 yenilen Kayserispor'da kulüp başkanı Berna Gözbaşı, morallerini bozmadan yollarına devam edeceklerini söyledi.

Gözbaşı, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, "Moralimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz. Adalet isteyenleri herhalde tüm Türkiye gördü. Adaletlerini buldular. Teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise ligde üst üste aldıkları iki galibiyetin ardından Galatasaray maçına da 3 puan hedefiyle çıktıklarını belirtti.

İstedikleri oyunu oynayamadıklarını vurgulayan Tokgöz, ilk yarıda gol kaçırdıklarını, devamında da gol yediklerini ifade etti.

Tokgöz, maçları değerlendirmesi için bir hakem heyeti oluşturduklarını anımsatarak, "Hakem heyetimiz kırmızı kartın olmayacağını söyledi. Halis Özkahya'nın ise gördüğünü vermeye çalışan bir hakem olduğunu gördük. Çıkmayan toptan taç ve devamında da yediğimiz bir gol var ama bunu açıkçası hakemlere mal edemeyiz. Biz oynayamadık, yenildik. Galatasaray'ı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun başkan Berna Gözbaşı'nın yaptığı açıklamalarla kendi açıklamalarının çelişip çelişmediği sorusu üzerine Tokgöz, başkan Berna Gözbaşı'nın biraz duygusal yaklaştığını kaydetti.

YORUMLAR 76
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Toköz, Ergün Gürsoy çanta ile dolaşıyormuş. Hayırdır teşvik mi var. Başkanı yalanlıyorsun. Taçtan gelen ve ilk yarıyı galip kapatan rakip, oyun planlarını değiştirmesine sebep olan Kayseri
    Cevapla
  • Erek 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan yorumcu arkadaşların bir kısmı maçı izlememiş. Birde bsk yardımcısı basın sözcüsünün açıklamasının duymazdan geliyorlar.
    Cevapla
  • vatansever kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    seyret o zaman. kırmızı ile alakasi yok.
    Cevapla
  • Pablo 3 yıl önce Şikayet Et
    Maçı seyretmedim. Ama bu sene Gs oynamadan kazanıyor.
    Cevapla
  • Hattat 3 yıl önce Şikayet Et
    Basın sözcüsünün açıklamasını bir zahmet dinle birader Kayseri'nin
    Cevapla
  • Eyüp 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük ağlayan ve aglayarak pugan ve puganlar alan Abdulrrahim albayrak tır unutmayın
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Pugan değil Puan..
    Cevapla
  • Servet 3 yıl önce Şikayet Et
    Önce türkçe öğren
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle