İrfan Buz yeniden Süper Lig'de! Yeni takımı...

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, teknik direktörlük görevi için İrfan Buz ile anlaştı.

İrfan Buz yeniden Süper Lig'de! Yeni takımı...
İrfan Buz yeniden Süper Lig'de! Yeni takımı...
GİRİŞ 09.03.2021 16:48 GÜNCELLEME 09.03.2021 17:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeni Malatyaspor Kulübü, Hamza Hamzaoğlu’nun istifası ile boşalan teknik direktörlük koltuğuna İrfan Buz’u getirdi. Buz, Yeni Malatyaspor’u 2017’de Süper Lig’e taşıyan isim olarak da adını tarihe yazdırmıştı.

Süper Lig’de sahasında Konyaspor’a mağlup olan Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yeni bir teknik direktör arayışına giren yönetim ibreyi 2017 yılında takımı tarihinde ilk kez Süper Lig’e çıkaran isim olan İrfan Buz’a çevirdi. Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in deneyimli isim Buz ile İstanbul’da görüştüğü ve sezon sonuna kadar takımın başına gelmesi adına prensipte anlaştıkları öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’u TFF 1. Lig’den Süper Lig'e taşıya İrfan Buz sonrasında Osmanlıspor, Samsunspor, Bursaspor ve son olarak Kasımpaşa’da görev aldı. İrfan Buz ile imzaların İstanbul’da atılmasının ardından deneyimli ismin Malatya’ya gelerek takımın başına geçmesi bekleniyor.

YORUMLAR 7
  • fatihan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne kebap iş 8-10 tane hoca var Çok başarısız bile olsalar birkaç ay içinde yeni takım buluyorlar oh suyundan da koy
    Cevapla
  • Konyasporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim olursa olsun alt liglerdeb gelen teknik hoclara sans verimmrdi lazim. Zaten adam takiki super lige cikarmis ve geni bir hirs ile takima basari getirecegine inaniyorum. Konyaspor maclari haric diger maclarda kendisine basarilar dilerim.
    Cevapla
  • Naim 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Malatyaspor un gidişatı çok iyi değil,iyi bir performans Sergilenmiyor bence Üzülerek Söylüyorumki Küme Düşecek Üç Adaydan biri.irfan Buz Takıma Hayırlı Olsun ancak dikine iniş Sürecek ve Takım düşecek gibi;Tabiki inşallah Yanılırım.Malatyasporun Yükselişi koşullarımızı kabartır ancak nafile görünüyor
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Malatya kume dustuu
    Cevapla
  • Metin Kuş 3 yıl önce Şikayet Et
    İrfan Buz, teknik direktörlüğü hayırlı olsun, ama bu yönetim var olduğu müddetçe Yeni Malatyaspor başarılı olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle