Mesut Bakkal: Beraberliğe üzülecekken mağlup olduk

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Beraberliğe üzüleceğiz derken mağlup olduk" dedi.

Mesut Bakkal: Beraberliğe üzülecekken mağlup olduk
Mesut Bakkal: Beraberliğe üzülecekken mağlup olduk
GİRİŞ 08.03.2021 22:06 GÜNCELLEME 08.03.2021 22:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Göztepe'ye 3-1 yenilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, "Beraberliğe üzüleceğiz derken mağlup olduk." dedi.

Gürsel Aksel Stadı'ndaki müsabakanın ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Bakkal, mağlubiyetten ziyade Manuel Da Costa'nın gördüğü kırmızı karta daha çok üzüldüğünü söyledi.

Oyuna önde baskı yaparak başladıklarını ve her şeyin istedikleri şekilde devam ettiğini kaydeden Bakkal, "Leo'nun ayağına çarpan topun gol olması takımı şaşırttı. İlk devre fazla pozisyon üretemedik, ikinci devreye 3 değişiklikle başladık." diye konuştu.

Bakkal, beraberlik golünü bulduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Ancak Göztepe'nin çok etkili olduğunu bildiğimiz ve üzerinde durduğumuz halde duran toptan gol yedik. Maalesef üzgünüz. . 12 maç var, ben bu takımın başına geldiğimde 9 puanımız vardı. Dersler çıkarıp yolumuza devam edeceğiz. Düşme hattının 2 puan gerisindeyiz. Önümüzde uzun bir süre var. Ben mücadeleden vazgeçmem, oyuncularım da vazgeçmeyecek." 

YORUMLAR 4
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence de hocanın bir suçu yok topa vuramayan adamlar var oynuyor bir Hatay kadar olamadı yönetim bence anlamayan gitsin rahat bıraksınlar takımı yeter yani el birliğiyle dusurdunuz emeği geçen herkese teşekkürler
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam merak etme, AVCI Trabzonspor’un başında olduğu müddetçe Erzurumspor’u yenemez. Onda OYUNCU DEĞİŞTİRMEME ve GOL YİYİNCE OYUNCU DEĞİŞTİRME hastalığı var. Bu yüzden Başakşehiri şampiyon yapamamıştı. Merak etme, bizden 3 puanı yüyüyerek alırsınız çünkü bizim futbolcular sanırım sinerjilerini AVCI ile kaybetti
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakkal sende taraftar olarak hiçbir yanlış kabahat görmüyoruz.Malzeme kötüyse en iyi aşcıda olsa ortaya vasat yemek çıkar.Sen yönetime bir sor.Bu yabancı futbolcuları nerden aldıniz.üste para almışlarmı.Almışlarsa blrşey deme.Yok birde para vermişlerse o zaman ortalıgı dagıtabilirsin.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    O yönetim gitti artık yeni yönetimle ligde kalabilirsek seneye daha iyi olacağını düşünüyorum
    Cevapla