Sivasspor'dan G.Saray öncesi açıklama: Endişeliyiz!

Demir Grup Sivasspor, resmi hesaplarından yaptığı paylaşımla hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçı ile ilgili endişesini duyurdu.

Sivasspor'dan G.Saray öncesi açıklama: Endişeliyiz!
Sivasspor'dan G.Saray öncesi açıklama: Endişeliyiz!
GİRİŞ 04.03.2021 19:07 GÜNCELLEME 04.03.2021 19:07
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Sivasspor resmi hesaplarından paylaşılan görselde, "Anadolu kulüplerinin bir üyesi olarak, sık sık maçlarımızda başımıza gelen hakem hatalarından kaynaklı puan kayıplarının bir benzeri, şampiyonluk yaşayan takımların başına geldiğinde bir bardak suda koparılan fırtınanın etkisinin, bu hafta oynanacak Galatasaray - Demir Grup Sivasspor maçına tesir etme olasılığından endişeliyiz!" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 80
  • vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlar federasyona seçilirken sesiniz çıkmıyor ondan sonra endişe duyuyorlar sadece sivas spor değil diğerleride.o zaman önde olan anadolu takımına kıyak yapacaksınızki belki düzelir ortam.
    Cevapla
  • Özkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sivas maçı öncesi gasaray acayip algı yapıp hakemi etkileyecek
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Artık öğrendik bu oyunları biz de yemiyoruz. Ara açılmasın dijitürk satmaz, 8-10 maçtır kaybetmiyor bir çelme takalım, geçen hafta Trabzona yapılan bu hafta gsye yapıldı iki hafta önce fbye bunlar kavga ederken hiç konuşmayan bjk maçlarında bariz hatalar kayboluyor bir hafta hata yapılan takıma sonra ki maçta borç ödeniyor. Gına geldi eyyamcı hakemlerden yerde yatan rol yapan topçu dan dünki maçta ankara gücündeki ceza sahasına giren her topçu yere attı kendini
    Cevapla
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs liyim aynı şeyi düşünüyorum bu hafta gs lehine hatalar yapılacak çünkü hakem camiası alışmış al gülüm ver gülüm ile her hafta kendilerinden bahsedilmesi hoşlarına gidiyor. Halbuki dosdoğru olsalar sorun olmayacak gördüğünü çalmak bu kadar zor mu
    Cevapla
  • Hüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    Sivas spor niye endişeleniyorum. Avrupaya gidemez. Küme düşmez. Kime neden yaranmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • SİVASLI 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle