Çok tartışılan pozisyonla ilgili kim ne dedi?

Ankaragücü - Galatasaray maçında tartışmaya yol açan kırmızı kart pozisyonuyla ilgili spor camiasından yorumlar geldi.

Çok tartışılan pozisyonla ilgili kim ne dedi?
Çok tartışılan pozisyonla ilgili kim ne dedi?
GİRİŞ 04.03.2021 14:55 GÜNCELLEME 04.03.2021 14:55
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Ankaragücü - Galatasaray maçında Mostafa Mohamed'in gördüğü kırmızı kart spor camiasını ikiye böldü.

Kırmızı kart kararıyla ilgili Galatasaray camiası büyük tepki gösterirken spor yazarları ve eski hakemler pozisyonu değerlendirdi.

İşte yazarlar ve eski hakemlerin kırmızı kart yorumu:

Ahmet Çakar:

Penaltı kararı belki tartışılabilir ama bana göre kimse 'Neden verdin' diyemez. Ceza alanı içinde Arda'nın ayağından geliyor, kol açık. Bunu kabul ettik ama kırmızı karta kesinlikle iştirak etmiyorum. Mostafa Mohamed'in amacı adamı sakatlayıp kafasını gözünü yarmak değil. Doğru karar sarı olmalıydı.

Ömer Üründül:

İki tane önemli hakem kararı var. Penaltı bana göre yoruma açık. Ama Mohamed'in kırmızı kartı yüzde yüz doğru... Direkt kırmızı...

Serdar Ali Çelikler:

Kırmızı kart ise sınırda bir pozisyon. Dikkatsiz hareketten sarı da verilebilirdi. Meler, "Mohamed vurdu" diye gördü ki kırmızı verdi. Muhtemelen hakem yorumcularının bir kısmı sarı, bir kısmı kırmızı diyecektir.

Deniz Çoban:

Halil Umut Meler Mustafa Muhammed'e "Sen elini silah olarak kullandın" diyor. O zaman kırmızı kart olur. Ama bedenine yer açmak için açtıysa sarı olur. Oyuncunun dudağının açılması, yaralanması kartın rengini belirlemez. Bu klasik bir sarı kart. Ama Halil Umut Meler, Muhammed'in vücudunu silah olarak kullandığını belirtiyor. Halil Umut Meler çok iyi yerden bakıyor. Silah olarak kullandın diyor. Bence silah değil araç... VAR buna da karışamaz. Hakem görüyor çünkü. Burada şunu da söylemek lazım, Cüneyt Çakır'ın karışmaması ne kadar doğru olursa olsun, bu atama çok yanlış bir atama.

Ali Ece:

Mostafa’nın kartının rengini doğru bulmuyorum lakin MHK zahmet edip bir açıklama yaparsa, ben yanlış biliyorsam doğrusunu öğrenmek isterim.

YORUMLAR 51
  • Engin 3 yıl önce Şikayet Et
    8 sıfırlık Ankaragücü maçı oynanan sezonda Fenerbahçe 4-0 Trabzonspor 4-0 Beşiktaş 6-0 yendi Galatasaray 8 0 yendi acaba sadece Galatasaray maçını şirkettir düşünelim
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs ankaragücü denince 8-0 gelir akla. Arda da terimde bu futbolun magandalı tofaşçıları
    Cevapla
  • Dede Korkut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir 8:0 hatırlıyorum Avrupa kupalarında. Acaba Beşiktaş'ta yatmışmıydı Liverpool'a? Onu da açıklayıver bir zahmet.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    sizler 8-0 hatırlattığınız zamam benimde aklıma ihsan kalkakan geliyor hani fetöcü amerikaya kaçan bilmem anlatabildimmi
    Cevapla
  • Servet 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen dostum, bjk ile yarisiyordu gs. Ankaragücünün hocasi bjk li samed aybabaydi hatirliyorsan, bjk da 6 tane atmisti o hafta bundan niye konusmuyorsun. Git kumda oyna futbol sana göre degil.
    Cevapla
  • Taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim artık futbol konusmak istiyoruz her hafta bi hakem konuşması yeter ya. İnsanlar sizirahatlamak stres atmak için izliyor keyif vermiyorsunuz artık. Her hafta yanlış kararlar . Her hafta biri çıkıp biz yanlış yapıldı öteki başkanda geçen hafta bana yapıldı bu haftada sana yapılsın. Madem bu kadar hakemlerdeb muzdaripsiniz getirin yabancı hakemi olsun bitsin sizde genç hakem yetiştirinşuanki hakemlerin hepsini yollayın. Ne bu arkadaş biz saha da göze hitap eden futbol izlemek istiyoruz. Çok mu zor!!!
    Cevapla
  • Arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    fb li fenerasyondan ne beklenirki fb nin şampiyonlu için her takımın önünü keserler mhk fenerasyon nihat
    Cevapla
  • The End 3 yıl önce Şikayet Et
    Haksızlık Galatasaray'a yapılınca işkembeden sallamak ne kadar kolay değilmi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle