Adem Büyük: Hakeme bir şeyler oldu!

Yeni Malatyaspor evinde Beşiktaş'a 1-0 mağlup olurken ev sahibi takımın tecrübeli futbolcusu Adem Büyük, hakem kararlarını eleştirdi.

Adem Büyük: Hakeme bir şeyler oldu!
Adem Büyük: Hakeme bir şeyler oldu!
GİRİŞ 02.03.2021 21:53 GÜNCELLEME 02.03.2021 21:53
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'a tek golle mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası beIN SPORTS'a konuşan Adem Büyük, hakem Halis Özkahya'yı eleştirdi;

"Şampiyonluğa oynayan bir takıma karşı ne kadar az pozisyon verilirse o kadar verdik. Yüzde 100 pozisyonları yok. Ortada bir oyundu."

"İlk yarının sonlarında hakem ile Sergen Yalçın arasındaki münakaşadan sonra hakeme bir şeyler oldu. Beşiktaşlı futbolculara karşı hakemin konuşmaları ve bize karşı konuşmalarına bir bakılsın. Azarlar gibi. Kimse kimsenin çocuğu değil. Kimse kimseyi azarlayamaz. Bir de FIFA kokartlı hakem. Buna nasıl önlem alabiliriz. Bu çok hoş bir davranış değil. Biz aynı davranışı göstersek atılırız, olmadık cezalar alırız. Hakemin takım arkadaşlarıma konuşmaları, tavırları hiç hoş değil."

"Taraftarlardan özür diliyoruz. Kötü gidişat var. 8 maç oldu, kazanamıyoruz. Taşın altına elimizi sokmalıyız. Haftalar azalıyor."

YORUMLAR 30
  • Barut hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adem büyük gs maçında da böyle mücadele etseydin keşke, sahada gezinip durmuştun, ne hikmetse bjk maçları bazı takım ve futbolcuları ekstra motive ediyor neden acaba adem büyük 9 maçtır kazanamıyorsun yok şunu dedi yok bunu dedi hakem şöyle yönetti falan filan bırakın bu işleri
    Cevapla
  • erdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaptan siz elinizden geleni yapın gerisi önemli değil hakemlerin büyük takım yakınlığı ilk değil son da olmaz. Biz Malatya spor taraftarı olarak sizden memnunuz..
    Cevapla
  • Bora 3 yıl önce Şikayet Et
    Pozisyonunuzzmu var adem
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    gs ye yaranamadi sinirli adem.
    Cevapla
  • Dayi 3 yıl önce Şikayet Et
    Adem hep yerdesin.Bu taktiği eski takımından mı öğrendin?
    Cevapla
  • Ersel ÇELİKBALTA 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle