Cüneyt Çakır ve Yaşar Kemal Uğurlu'ya maç verilmedi!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak maçların hakemleri açıklandı. Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yöneten Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR'da görev alan Cüneyt Çakır'a bu hafta maç verilmedi.

Cüneyt Çakır ve Yaşar Kemal Uğurlu'ya maç verilmedi!
Cüneyt Çakır ve Yaşar Kemal Uğurlu'ya maç verilmedi!
GİRİŞ 01.03.2021 17:48 GÜNCELLEME 01.03.2021 17:48
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 27. haftasının tamamlanmasının ardından hafta içinde 28. hafta maçları oynanacak. Bu maçların hakemleri belli oldu ve TFF tarafından açıklandı. 

Trabzonspor - Fenerbahçe maçını yöneten Yaşar Kemal Uğurlu ve o maçın VAR'ı Cüneyt Çakır'a bu haftaki maçlarda görev verilmedi. Bilindiği üzere maç sonrasında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulunmuş ve penaltılarının verilmediğini dile getirerek, maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu sert bir şekilde eleştirmişti.

Maç sonrasında beIN Sports'ta maçın tartışılan pozisyonlarını eski hakem Deniz Çoban, Trabzonspor'a verilmesi gereken bir penaltının olduğunu ve bunu Yaşar Kemal Uğurlu'nun görmediği ancak VAR'dan da Cüneyt Çakır'ın pozisyona müdahale etmeyerek hata yaptıklarını belirtmişti.

YORUMLAR 63
  • erol 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek soru;5-6 tane genç,pırıl pırıl,pisliğe bulaşmamış,yetenekli hakem varken,iki takımında kader maçına ,bu maçı kirli yönetecekleri ispatlı olan bu ikisi neden verilmiştir.bu kararı veren kimdir.
    Cevapla
  • manam 3 yıl önce Şikayet Et
    cunku gorev tamamlandi
    Cevapla
  • thunderbolt 3 yıl önce Şikayet Et
    Antalya maçında kendilerine ihtiyaç yok demek ki.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Hirsizlar Allah kahrı perişan eylesin bunları cocuk cocuğundan cıksın
    Cevapla
  • VATAN SEVER 3 yıl önce Şikayet Et
    özellikle Cüneyt Çakır VAR DA gördüğü halde penaltıyı söylemiyorsa yazıklar olsun.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle