Boupendza için flaş Fenerbahçe itirafı!

Atakaş Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Fenerbahçe'nin Aaron Boupendza'yı istediğini dile getirdi.

Boupendza için flaş Fenerbahçe itirafı!
Boupendza için flaş Fenerbahçe itirafı!
GİRİŞ 26.02.2021 11:35 GÜNCELLEME 26.02.2021 11:35
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Atakaş Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza için Krasnodar transfer teklifinde bulunmuştu.

Hatayspor, Rus ekibiyle 8.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya varırken oyuncu kişisel şartlarda Krasnodar ile anlaşamadı ve takımda kalma kararı aldı.

Radyospor'a konuşan Hatayspor'un basın sözcüsü Rahmi Vardı, ''Yaklaşık 8,5 milyon Euro’dan anlaşma sağlandı. Sonraki satıştan yüzde 20’lik pay anlaşması yapıldı. Sonradan oyuncumuz kulüpte kalmayı belirtti. Yanlış anlaşılmasın. Oyuncumuz Krasnodar’a gitmek istemiyor diye bir durum söz konusu değil.'' diye konuştu.

Fenerbahçe, Aaron Boupendza'ya teklif yaptı mı?

Rahmi Vardı, Türkiye'den de oyuncuya taliplerin olduğunu vurguladı. Boupendza'nın adı transfer döneminin son günlerinde Galatasaray ile anılmıştı.

Vardı, Galatasaray'ın dışında Fenerbahçe'nin de Aaron Boupendza'ya talip olduğunu belirterek, "Açıkçası oyuncumuzun Türkiye’de kalıp, Türkiye’de hizmet etmesini isteriz. Tabii ki burada kalmasını isteriz. Fenerbahçe’nin almasını isteriz. Galatasaray da alabilir. Ama futbolcumuzun aklında böyle bir şey yok. Açık söylüyorum Hatayspor’da başarılı olduktan sonra yurt dışına gitmek istediğini belirtti. Türkiye'den ve yurt dışından 6-7 kulüp teklif getirdi. Kimisi takas önerdi, kimisi teklif. Rusya’dan bir kulüp var. Dinamo Kiev talip. Türkiye’den de Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor. Fenerbahçe iyi bir teklif yaptı."

YORUMLAR 56
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    fb'nin istemediği adam mı var? aldıklarını da çöp edip takımdan yolluyor.
    Cevapla
  • katibb 3 yıl önce Şikayet Et
    git kardeşim fenere ... küçük takımın büyük oyuncularını alıp hiç etmekte üstlerine yoktur.. pek çok örneği de mevcuttur.
    Cevapla
  • Trabzonsporlu hoca 3 yıl önce Şikayet Et
    Boupedza trabzonun forveti başkanımız kaçırma nwkameyle 30 gol atar benden demesi
    Cevapla
  • Mehmet keser01 3 yıl önce Şikayet Et
    yalnız Hatay li yönetici tam pazarlamacı siyasetçi gibi açıklama yapmış. fenerbahce 15 milyon euro verip alsin aklı varsa. bu futbolcu Avrupaya 20 milyon euroya gidebilir
    Cevapla
  • fbli Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe alırsa ilk kez çok iyi ve genç bir futbolcuyu almış olur. Forvette hızlı ve etkili. Gerçekten çok iyi olur ve sevinirim bun.
    Cevapla
  • yakup 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakem de transfer etmek lazım. İki maçta bu oyuncuyu sidirirler. Bazı maçlarda ayağın futbolcuya takıldı sert oynadın 1 kırmızı 2 sarı futbolcu şebeğe döner.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle