MHK, tartışılan maç için devrede!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı Galatasaray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarını dinledi.

MHK, tartışılan maç için devrede!
MHK, tartışılan maç için devrede!
GİRİŞ 17.02.2021 11:17 GÜNCELLEME 17.02.2021 11:18
Bu Habere 157 Yorum Yapılmış

MHK Başkanı Serdar Tatlı, Galatasaray-Kasımpaşa maçında çok tartışılan Kerem Aktürkoğlu ile Varga arasındaki pozisyon için VAR kayıtlarını dinledi. Kurul üyelerine bilgi veren Serdar Tatlı ve MHK'nin maçın hakemleriyle ilgili nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu.

Sabah'ın haberine göre Galatasaray-Kasımpaşa maçında büyük tartışmalara neden olan Kerem Aktürkoğlu - Kevin Varga arasındaki pozisyon için MHK, VAR kayıtlarını dinleme kararı aldı. Bilindiği gibi maçı Erkan Özdamar yönetirken, VAR'ın başında ise Fırat Aydınus yer alıyordu.

MHK Başkanı Serdar Tatlı dün ses kayıtlarını dinledi ve kurul üyelerine bilgi verdi. Orta hakem Özdamar ve VAR odasındaki konuşmaların da dinlenmesinin ardından MHK'nin bu hakemlerle ilgili bir karar alıp almayacağı da soru işareti.

Kasımpaşa'dan açıklama gelmişti

Kasımpaşa Kulübü, Galatasaray maçındaki tartışmalı hakem kararlarına sert tepki göstermişti. 

Lacivert-beyazlılar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Süper Lig'in 25'inci haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynadığımız maçta, bu sezonki skandal hakem kararlarının bir devamını izledik.

Müsabakanın 54'üncü dakikasında futbolcumuz Varga'ya ceza alanı içinde yapılan faulde verilmeyen penaltı, futbolumuzda kara bir leke olarak yerini aldı. Maç esnasında futbolcularımıza yönelik yapılan faulleri görmezden gelen hakemler tarafsızlığını yitirmiştir.

YORUMLAR 157
  • Avşaroğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Erman Toroğlu ki en güvendiğim hakemlerdendir, Kerem-Varga pozisyonunun penaltı olmadığını uzun uzun anlattı. GS maçı hakkıyla almıştır, hatta ilk yarıda 4-5-0'a getirebileceği maçı iklim ve saha şartları nedeniyle zorlanarak almıştır. Birilerinin bir kaşık suda fırtına kopartma çabalarına kulak veren MHK, doğru bir iş yapmamıştır. Kuru gürültüye pabuç bırakılır mı? GS'nin emeğine, çabasına kimse saygısızlık yapmağa kalkışmasın. Fenerbahçe GS maçını kaybetmiş olmasının verdiği hırsla, kinle yanlış yapmakta ve tüm spor kamuoyunu germektedir. Kardeşim, varsa spor gücün bu şekilde geçer ve şampiyon olursun yoksa bu gücün ortalığı germe, yazıktır. Spor, barışa hizmet eder, düşmanlığa değil.
    Cevapla
  • Şenol Ünal 3 yıl önce Şikayet Et
    GS her zaman böyle bu olaylar 1992-1993 yılından itibaren başladılar.gs derin devletin takımı oldu agardan,terime,hepsi bunun içinde,yoksa fatih terim hiç neden İtalya'da 4 ay durdu. Daha sonrada arifler hakan şükürler, savaş lar geldi futbolcu olarak.aslinda GS sampiyonluklari geri alınması lazım ve küme düşmesi lazım.
    Cevapla
  • Gece Kuşu 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahi Ankaragücü kalecisi Zalad ne oldu iyimi gs maçının akşamı yugoslavyaya apar topar gitmişti,sağlığı iyi mi.8sarayın selamları ona olsun.
    Cevapla
  • Fezaalp 3 yıl önce Şikayet Et
    Tabi(!)len. varmı başka sıkıntın. UEFA ve UEFA SÜPER KUPASInı senintakım mı aldı.? He he G. S. küme düşsün müş, miş miş
    Cevapla
  • İSHAK 3 yıl önce Şikayet Et
    kalıbımı basıyorum
    Cevapla
  • Kuş Avcısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Beynini kuşa taksak kuş ters uçar.....
    Cevapla
  • R.g 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan geveze Sirkeci Fenerbahçe li
    Cevapla
  • cem durmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    bu arkadas fb li belli görurler görmezler görmezler görurler kaybettikleri maclarda her zaman gundem degistirirler kasim pasa macinda hakem 1metre uzaklikta herhalde ondan daha iyi gören olmaz siz kendi maclariniza bakin birakin gs ile ugrasmayi
    Cevapla
  • Ridvan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalandan bı inceleme körler sagirlar birbirlerini ağırlar.inceledik kimsenin aklı kalmasın.kimsenin hakkı yenmiyo merak etmeyin..gs nin hangi maçı incelensin hepsinde ayrı bi hak yeme..haa bide GS top yekün sanki kendilerinin hakkı yeniyomus gibi kaos yaratıyorlar ya...sanki birtek kendileri akıllı geri kalan aptal.bu ülkede mhk sinden fedarasyonuna.yayinci kuruluşundan VAR denen kepazelige tutki her kademesine nelerin döndüğünü hepimiz biliyoz.turk futbolu yok türk futbol tiyatrosu var.hak hukuk edep haya namus demeden kimler kimin hakkını yiyip hirsizlik yapıyorsa Allah onların burnundan fitil.fitil getirsin zehir zıkkım olsun.bu hangi takım olursa olsun.
    Cevapla
  • cemal ustun 3 yıl önce Şikayet Et
    siz sagir ve körsunuz galiba göruntuler sesler kufurler hebsi kayitli birilerine sormaya gerek varmi siz kendinize bakin
    Cevapla
  • Aynen 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen hakemler bu işlerin zirvesini Başakşehirden maçi alarak Fb ye vererek yapmiştir.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçekleri yazmışsın gardaşım sağol varol bu yazdıklarını hakemler okusada vicdana gelse akıllansa hata yapmasalar iyi olur.
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    fanatiklik hepinizi kör etmis. O pozisyonun neresi Penalti ? Bence degil, GS bu maci hak ederek kazandi.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep söylüyorum gs son şampiyonluğunda tam 4 maçta skandal hakem hatalarının tamamı gs lehine yapıldı,. Kayseri, Rize, Beşiktaş ve Trabzon maçları. Sonra gerçekten futbol oynayarak şampiyon olduklarına kendilerini de inandırdılar. Sonra Türk futbolu neden geriliyor, masa başında ligde kalınıp masa başında şampiyon olunursa elbette gerileriz.
    Cevapla
  • gs li 3 yıl önce Şikayet Et
    onun için geçen yıl gs hakemler hata yapıyor diye bağırdığında diğer tüm takımlar birleşip hakemler lehinde beyanatta bulundular şimdi ne olduda gündem oldu hakemler etme bulma dünyası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle