Umut Bulut tarihe geçti!

Yeni Malatyasporlu Umut Bulut, Fraport TAV Antalyaspor karşısında Süper Lig kariyerindeki 503. maçına çıkarak, Süper Lig tarihinin en çok forma giyen oyuncusu Oğuz Çetin'i yakaladı.

Umut Bulut tarihe geçti!
Umut Bulut tarihe geçti!
GİRİŞ 15.02.2021 20:10 GÜNCELLEME 15.02.2021 23:05
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de şu ana kadar 163 kez gol sevinci yaşayan Yeni Malatyaspor'un 37 yaşındaki deneyimli forveti, Fraport TAV Antalyaspor karşısında Süper Lig kariyerindeki 503. maçına çıktı.

Antalya deplasmanında takımının ilk 11'inde sahaya çıkan Umut, Süper Lig tarihinin 503 maçla "en çok forma giyen oyuncu"su Oğuz Çetin'in bu unvanını paylaştı. 

Ligde 100 gol barajını geçen futbolcular arasına Trabzonspor formasıyla 2010-2011 sezonunda giren Umut Bulut, "100'ler Kulübü"nün aktif futbolcusu olarak MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor ve Yeni Malatyaspor formasıyla lig kariyerinde en çok forma giyen oyuncu listesinde, zirvenin tek sahibi olmaya doğru ilerliyor.

2019-2020 sezonunun devre arasında Yeni Malatyaspor'a transfer olan Umut Bulut, sarı-siyahlı formayla bu sezon 25. haftaya kadar Süper Lig'de 5, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 gol kaydetti.

YORUMLAR 42
  • Of,l ibrahim.. 3 yıl önce Şikayet Et
    Televizyon dan izlediğim kadar.. konuşmaları..duruşu efendi bir insan..başarılar...
    Cevapla
  • Hayat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben mac seçen futbolcu sevmem.
    Cevapla
  • rizeli17 3 yıl önce Şikayet Et
    ya sen sevsen ne sevmesen ne.kime ne. kendin tanju colaksın sanki .isine bak
    Cevapla
  • deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Malatyalı çok boş konuşmussun kurban ol umut buluta ben senin gibi malatyalıları çok iyi bilirim futboldan zerre anlamazssınız çünkü ben doğma büyüme malatyalıyım sizin gibiler futbolun zerresinden anlamazssınız babanmı o yaşta koşuyordu? Sus ve umutlu izle adam sahaňın her yerinde maşallah iyiki bizdesin umut bulut ❤️
    Cevapla
  • 44Abdullah44 3 yıl önce Şikayet Et
    Centilmenliği bile yeter,diğer oyuncularda olmayan karakter bunda var.sırf laf olsun torba dolsun diye konuşmayın,kendinizede yazık ediyorsunuz.Biraz susun yahu ,susmakta marifettir.
    Cevapla
  • Efenndi 3 yıl önce Şikayet Et
    konuşturabildiği kadar sahada nacizhane ayaklarıyla konuşan bir şahsiyet, hiç tartışmayan ve sadece elinden geleni yapan çok Efendi bir görünüm sergileyen vatan evladı, helal olsun sana her yiğidin harcı değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle