Fuat Çapa: Rakip takıma olsa, yer yerinden oynardı!

Yoğun kar altında gerçekleşen mücadelede Kasımpaşa, Galatasaray'a 2-1 yenildi. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Fuat Çapa: Rakip takıma olsa, yer yerinden oynardı!
Fuat Çapa: Rakip takıma olsa, yer yerinden oynardı!
GİRİŞ 14.02.2021 18:44 GÜNCELLEME 14.02.2021 19:16
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen mücadelede Kasımpaşa, Galatasaray'a 2-1 yenildi. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa teknik direktörü Fuat Çapa açıklamalarda bulundu.

Çapa, hava şartlarının her iki takımıda etkilediğini ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

"Hava şartları ve zemin çok şeyi belirledi. Oyun planımızı değiştirmek zorunda kaldık. Duran toptan gol yedik. Sonraki süreçte bu sahada nasıl oynanması gerekiyorsa ona göre oynamaya çalıştık. Beraberliği yakaladıktan sonra umutlandık. İyi oynadık, çok pozisyon vermedik. Oyunun meyvesini aldık ama skora yansıtamadık."

"Rakip takıma olsa aynı pozisyon, yer yerinden oynardı"

Karşılaşmada hakem hatalarından dert yandığını dile getiren Fuat Çapa "Varga'ya yapılan bir müdahale var. Bizdeki pozisyonda ne VAR'dan bir şey geliyor ne hakem yorum yapıyorum. Rakibimizde hemen veriliyor. Bizim adımıza çok üzücü. Fırat Hoca'nın büyük ihtimalle Kasımpaşa'ya karşı bir sıkıntısı var. Biz istediğimiz kadar teknik adamlar olarak hakemlerle ilgili düşüncelerimiz söyleyelim, bir şey değişmiyor. Camiaların baskısı gerekiyor. Bizim gibi takımlarda biz bir şey söyleyince önemli olmuyor. Rakip takıma olsa aynı pozisyon, yer yerinden oynardı. Sadece 4-5 takım, sürpriz olup 6 takım olur ama diğer takımlar için bir şey olmuyor. Biz de emek veriyoruz, mücadele ediyoruz. Bu kararlar bizim geleceğimizi belirliyor." ifadelerini kullandı.

BASIN TOPLANTISI

Süper Lig’in 25. haftasında Kasımpaşa deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, "Açıkçası buraya dün akşamdan itibaren planlarımız değişti. Çalışmalarımızı hiçbir şekilde sahaya yansıtmak mümkün değildi. Hava şartları müsaade etmedi. Zeminin çok fazla ağırlığı zaman zaman sıkıntıya soktu. Duran toplarda, uzun toplarında etkili olunacağı belliydi. Golü yedikten sonra bu zeminde oynanması gibi oynadık. İkinci yarı doğu zaman beraberliği yakaladık. Ondan sonra oyun dengeli gidiyordu. Varga’ya yapılan penaltı pozisyonu vardı. Verilmeyen bir penaltımız var. Şunu anlamadım; hakemin bize verilen penaltıda VAR’ı beklemeden penaltıyı çalması, bizim pozisyonda çok yakın olmasına rağmen vermemesi, VAR’daki hakemlerin hiçbir şekilde değerlendirmemesi bizi şaşırttı. VAR’da Fırat hoca varmış. Kasımpaşa’ya karşı sıkıntısı var gibi görmeye başladım. Ne zaman bizim maçları yönetse bu tür sıkıntılar yaşıyoruz. Bu da bize çok pahalıya mal oluyor. Galatasaray’dan daha iyi pozisyona girdik. Maalesef maçın son kısmında Donk’un da katılmasıyla Galatasaray hava hakimiyeti arttırdı. Önlem almaya çalıştık ama maalesef penaltıdan öneki pozisyonda rakibimizi karşılayamadık. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Emeğiminiz karşılığını alamadığımız için daha da üzüldük. Sadece sizin pozisyona girmeniz yeterli kalmıyor. Bazı etkenlerin de sizinle birlikte olması gerekiyor. Bugün eksik kaldık. Karşılaşmalardan sonra bu tür pozisyonlar için bir şeyler söylediğimiz zaman çok fazla ciddiye alınmıyor. Şampiyonluğa oynayan takımlarda verilmediği zaman günlerce konuşuluyor. Bu Galatasaray’ın galibiyetine gölge düşürmek için kesinlikle değil. Yarışa 4’ten fazla takım sokmak istiyorsak herkese aynı mesafede yaklaşmamız gerekiyor" diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • Mahmut tekdal 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray 2 sene önce hakemlerle ilgili eleştiri yaparken başta ali koç ve avaneleri bildiri ile hakemlerde insandır hata yapabilirler demediler mi işin ucu biraz dokununca hemen feryat figan az dürüst olun lan galatasaraya bu sezon yapılanlar saymakla bitmez
    Cevapla
  • Entelabi 3 yıl önce Şikayet Et
    elbet ahiniz yerde kalmiyacak merak etme adalet temeni edecek
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa nın hakkı yendi.
    Cevapla
  • Xxxliaş 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaman kupa Alanya maçındada GS nin hakkı yendi onuda yaz yiyosa
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Fırat hocanın kasampaşaya değil fenere gıcıklığı var. Başka bir ligde bı kadar var yok hatası yok.
    Cevapla
  • Kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Fuat Çapa yerden göğe kadar haklıdır. Göz göre göre takımının hakkı yendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle