İrfan Can transferindeki rakamları açıkladı!

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe ile yaptıkları anlaşmanın detaylarını ilk kez açıkladı.

İrfan Can transferindeki rakamları açıkladı!
İrfan Can transferindeki rakamları açıkladı!
GİRİŞ 10.02.2021 09:18 GÜNCELLEME 10.02.2021 16:37
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin renklerine katmak için büyük savaş verdiği İrfan Can Kahveci ara transfer döneminin en çok konuşulan ismi olmuştu.

Süper Lig'in iki devi, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'la görüşme trafiği gerçekleştirmiş, milli yıldız 1 Şubat'ta Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe ile yaptıkları görüşmeyi ve anlaşmanın detaylarını ilk kez açıkladı.

Başkan Gümüşdağ konuyla ilgili Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe'ye açıklamalarda bulundu. İşte yazıdaki o bölüm...

"Ölüm grubunda oynadık" 

"Başakşehir Başkanı, kulübün kuruluşundan beri (2014) yedinci sezonu yaşadıklarını, geçen 6 sezonda hep ilk dörtte olduklarını, beşinci bile olmadıklarını anımsattı. “Çok hızlı ve sorunlu haftalar geçirdik” dedi, “Pandemi ile sıkışan takvimde şampiyon olduk. Sınırlı bir kutlama yaptık. Avrupa mücadelesini sürdürdük. Şampiyonlar Ligi’nde ölüm grubu diye adlandırılan bir grupta oynadık.

"Irkçı davranışları protesto ettik" 

Webo, Demba Ba’nın Paris’te yaşadıkları ırkçı ve ayrımcı davranışları protesto ettik. Paris St.Germain’le beraber Avrupa sporuna, insanlığa yeniden bir ders verdik. Takım, iki buçuk aydan beri üç günde bir maç oynamak durumunda kaldı. Sakatlıklar da var tabii.. En başta Edin Visca. Kadromuz yeterince dinlenemedi. Alınan kötü sonuçlarla çok sıkıntılı bir sürece girdik.

"Okan Buruk Hocamız da yıprandı" 

Okan Buruk Hocamız da yıprandı Benim 30 yıllık arkadaşım.. Olayı krize dönüştürmemek için ayrıldık. Şimdi başarısını ve bilgisini kanıtlamış Aykut Kocaman’la beraberiz. Bu zor günleri geride bırakıp üst sıralara döneceğimize inanıyorum

"Fatih Terim ve Ali Koç istedi"

İrfan Can transferine dönersek… Başakşehir Başkanı anlatıyor: “İrfan’ı Galatasaray’da Fatih Terim, Fenerbahçe’de Ali Koç çok istedi. Başkan Ali Koç’la üç kez görüştük. Üçüncü konuşmasında ziyareti tam 6 saat sürdü. Çok sıkı pazarlık yaptık. Galatasaray Başkanı Sayın Cengiz, ortada 10 milyon euro olmadığını söylemiş.

"Deniz Türüç'ün bonservisini aldık" 

İşte hesap: 7 milyon euro nakit aldık. Deniz Türüç’ün bonservisini aldık, Tolga Ciğerci’yi aldık. İrfan’ın dış satışından yüzde 20 net pay için anlaştık. Fenerbahçe şampiyon olursa ayrıca 1 milyon euro alacağız.

"Toplarsanız 10 milyondan fazlası ediyor" 

Toplarsanız 10 milyondan fazlası ediyor. Sayın Cengiz’e de anlattım. Çok dikkatli hesap yapmak durumundayım. Ben bırakırsam, borç beni bırakmaz. İrfan Can satışıyla bilançomuz pozitife dönüştü.” 

"Balat'taki alt yapı tesislerini bitirmeye çalışıyor" 

Bir de dip notu: Gümüşdağ şu günlerde takımdan çok Balat’daki alt yapı tesislerini bitirmeye çalışıyor, “Kulübün geleceği orada” diyor...  

YORUMLAR 37
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Yersenkirşen. O zaman cengiz başkana arada uçurum var fb 10 milyon veriyor dedin.
    Cevapla
  • Cavit 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs düşmanı gümüşdağ,cimbom taraftarları yaptığın ihaneti unutmayacaktır, Ali Koç ve g pümüşdağın ticari işletmelerini boykot edecektir, Gs yerli den yana
    Cevapla
  • poyrazi 3 yıl önce Şikayet Et
    keşke ülkenin hazine bakanı sen olaydın hesabı kitabı iyi biliyor
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 3 yıl önce Şikayet Et
    7 milyon nakit, 6 milyon Deniz Türüç, 750 bin Tolga Cigerci 13 milyon 750 bin TL. Şampiyon olursa + 1 milyon, sonraki satıştan pay vs 20 milyonu aşacak bir rakam çıkıyor, İrfan için çok uçuk rakamlar.
    Cevapla
  • kahveci ulvi 3 yıl önce Şikayet Et
    7 milyon nakit, deniz türüçte 4 milyon satın alma opsiyonlu kiralanmıştı..eder 11 milyon.tolga'ya kimse 500 bin vermez...ayrıca %20 lik pay da sonraki satış 11milyonu aşarsa aradaki bedelin %20si..... yani diyelim 15milyona satıldı 15-11=4 milyonun %20 si
    Cevapla
  • İBRAHİM TAŞTAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberi iyi oku dostum. TL değil euro diyor.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerşehir kümeye. Fenerin çöplerini aldın. Ligde kaçıncısın. Bursa'dan fena olacaksın. Senin seyircinde yok. Boş takım.
    Cevapla
  • murad 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu herifi zerre sevmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle