Konyaspor'un yeni hocası! 1,5 yıllık imza...

Süper Lig ekibi İttifak Holding Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.

Konyaspor'un yeni hocası! 1,5 yıllık imza...
Konyaspor'un yeni hocası! 1,5 yıllık imza...
GİRİŞ 09.02.2021 15:47 GÜNCELLEME 09.02.2021 15:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Teknik direktör İlhan Palut, İttifak Holding Konyaspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor resmi sitesinden yapılan açıklama:

İttifak Holding Konyaspor’umuz Teknik Direktör İlhan Palut ile anlaştı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda gerçekleşen imza törenine Genel Sayman’ımız Uğur Öncan ve teknik direktörümüz İlhan Palut katıldı.

1.5 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktörümüz İlhan Palut’un ekibinde Ersan Parlatan, Osman Demir, Bekir Arpacı, Çağatay Turan, Erkan Akkoç Hacı Çetin görev yapacak.

Yeni teknik direktörümüz imza sonrasında yaptığı açıklamada çok heyecanlı olduğunu ve kazanma odaklı bir Konyaspor izletmek istediklerini söyledi. Palut açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Konyaspor camiasına hayırlı olsun. Gerçekten çok mutluyum. Konyaspor büyük bir camia, geçmişi başarılarla dolu bir camia... Son zamanlarda istenmeyen bir durum var Konyaspor'da, bahsetmiş olduğum başarılı günlerine döndürmek için ekibimle beraber bütün mücadelemi vereceğim. Heyecanlıyım, inşallah hayırlı uğurlu olur.

Her maçı ayrı ayrı değerlendiriyorum. Kupa elbette çok önemli. Konyaspor camiası ve Konya şehri bir kupa kazanmanın ne olduğunu biliyor. Bu hazzı biliyor. Ligdeki durumumuz bugün itibariyle kritikte olsa kupa mücadelesini daha önemsiz görmek gibi bir lüksümüz yok. Perşembe günü de Beşiktaş karşısında yarı finale çıkmak için bütün mücadelemizi sahaya yansıtacağız. Bu benim için de önemli çünkü göreve yeni başladım. Konyaspor camiasındaki ilk maçım olacak ve bundan başarıyla ayrılmak istiyorum. Konyaspor ligde düşünmediği durumda olduğu için buradan çabucak uzaklaşmamız gerekiyor. Denizlispor maçı da bunun için bir fırsat. Çok ilerlere bakmaya gerek yok, önümüzdeki iki maçla beraber iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Takımın enerjisini, sinerjisini artırmak istiyoruz. Kazanma odaklı oynayan bir Konyaspor izletmek istiyoruz. Bugünden itibaren bunun için çalışmalarımıza başlayacağız.

YORUMLAR 14
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkede hoca yok sanırım dönüp dönüp aynı kişiler takım değişiyor.
    Cevapla
  • Sefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu hoca Konyasporumuz için çok kötü bir tercih
    Cevapla
  • Zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun tercih doğru İlhan hoca agrasif pres futbolunu tercih eden bir hoca başarılar
    Cevapla
  • anadolu. 3 yıl önce Şikayet Et
    hocam hoş geldin inşaallah senle birlikte konya sporumuz daha iyi yerlere gelecek sana güveniyoruz
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Kartal ile aynı oyun tarzı olan hoca. futbolcu yoksa hoca birşey yapamaz. bide İsmail Kartal i futbolcular gönderdi.
    Cevapla
  • Enes Şengül 3 yıl önce Şikayet Et
    Ilhan hocamıza başarılar dilerim inşallah hayırlısı olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle