Aykut Kocaman: Onyekuru kendini attı

Süper Lig’in 22. haftasında lider Galatasaray evinde Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Başakşehir teknik direktörü Aykut Kocaman, açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 02.02.2021 22:08 GÜNCELLEME 02.02.2021 22:41
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Aykut Kocaman, "Benim dışarıda kalmamın ana etkenlerinden birisi salgındı. Taraftarın olmaması büyük tatsızlık. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Seyirci olmayınca tatsız sesler çok duyuluyor. Daha da battı bugün. O tarafa girmeyip, oyunu konuşayım. Buradan puanı ve 3 puanı alabilecek yeteri kadar pozisyon ürettik. 3-0 olup da bir şeyler söylemek kolay değil. Muslera'nın da maçın adamı olduğunu söylemek lazım. İlk yarıda topun Galatasaray'da olması doğal. Öne geçecek şanslar yaşadık. Futbol sahasında az görülebilecek, olağanüstü bir ortayla gol geldi." ifadelerini kullandı.

"Onyekuru kendini attı penaltı, Donk Demba Ba'yı itince penaltı değil"

Karşılaşmada ikinci yarı takım olarak toparlandıklarını ifade eden Kocaman "İkinci yarı oyundaki tarzımızı da değiştirdik, kontrolü aldık. Geçen maçta da aynı yerden benzer gol yendi, Donk attı. Ondan sonra işler daha zorlaştı. 1 gol atabilir miyiz derken 3 oldu. Değişmeyenlerden bir tanesi hakemlerimiz seyrediyor. Onyekuru kendini attı penaltı, Donk Demba Ba'yı itince penaltı değil. Buradaki kriterin ne olduğunu anlamak zor. Umarım anlarız. Son derece güçlü bir takımımız var, dönemsel zor bir süreç var. O yüzden teknik adam değişikliği oldu. Bunu çevireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 28
  • Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş.GS ye verilen bedava penaltı.
    Cevapla
  • alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    yenemiyorsan yenilme hesabı uygun olurdu.çünkü 1 puan herşeyi değiştirir.başakşehir adam adama sıkı savunma ile gs nin oyununu bozardı berabere biterdi.
    Cevapla
  • Yusuf özgüldü 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen Aykut hoca doğru söylüyor
    Cevapla
  • aldulsamet 3 yıl önce Şikayet Et
    başakşehir onyekuruyu çok boş bıraktı bu tip oyuncuya bir adam vereceksin sürekli yanında markaj yapıp oyunu kilitleyecek.onyekuruyu tuttunmu maçıı kaybetmezsin.ayrıca onyekuru 2 maçtır hileli kendini yerlere bırakıyor penaltı vb kazanayım diye hakemlerin buna dikkat edip kart göstermeleri gerekirdi.
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Cukursporda görev al sen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle