Ünal Karaman: Ersin'in Halil'e müdahalesi izlenebilirdi

Süper Lig'de Göztepe'nin başında ilk maçına Beşiktaş deplasmanında çıkan Ünal Karaman sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Tecrübeli teknik adam maçın ardından önemli açıklamalarda bulunurken, "Bence Ersin'in Halil'e müdahalesi izlenebilirdi." ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman: Ersin'in Halil'e müdahalesi izlenebilirdi
Ünal Karaman: Ersin'in Halil'e müdahalesi izlenebilirdi
GİRİŞ 24.01.2021 21:49 GÜNCELLEME 24.01.2021 22:07
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 21. haftasında Göztepe deplasmanda Beşiktaş'a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Mücadelede İzmir ekibi 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Göztepe'nin başında ilk maçına çıkan teknik direktör Ünal Karaman maçın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Ünal Karaman'ın maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Oyuncularımız iyi çalıştılar, doğru bir hazırlıkla buraya geldiler. Beşiktaş güçlü bir takım, biliyoruz ama biz hiçbir takıma karşı teslim olan yapıda olmayız."

"Beşiktaş güçlü bir takım ama hiçbir rakibe teslim olmayız. İkinci yarıya bize yakışmayan bir golle başladık. Oyuncu eli saklayarak topa koştu, saçma sapan kurallar! Bu kurala ısınamadım. Net pozisyonlarımız var. Bence Ersin'in Halil'e müdahalesi izlenebilirdi."

Transfer açıklaması

"UEFA kriterleri var. Sanırım kriter davasına diğer takımlar gibi transferde rahat hareket edemeyiz. Mali bütçeyi tam olarak bilemiyorum. Başkanın, bana söyledikleri var ama rakamları söylemek istemiyorum. Bütçe ölçüsünde gereken yapılır."

"Kulübün ihtiyacı olan bölgeler için çalışmalar ve gereken transferler yapılacaktır elbette. Umuyorum ki mevcut arkadaşlarımızın oyun kalitelerini üst seviyeye çekip yeni transfer gibi takıma katacağız. Bu ara oyuncu da alınırsa o da kabulümüz."

 

BASIN TOPLANTISI

Beşiktaş deplasmanında 1-0 öne geçmesine karşın 2-1 mağlup olan Göztepe’de Teknik Direktör Ünal Karaman, maçın ardından Mağlup olmalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, Göztepe’yle kendi altyapısında yetişen oyuncularla başarılı olmak istediğini söyledi.
 

 Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Karaman, “Kaybettiğimiz için üzgünüm. Tabii Göztepe’nin oyun karakteri var. Bu oyun karakteri içinde mücadele ön planda. Bugün arkadaşlar da mücadeleyi gösterdi. İkinci yarının başında yediğimiz gole rağmen oyun disiplinimizi bozmadık aksine daha da güçlendik. Galip gelecek pozisyonlar da yakaladık ama bu golleri atamayınca psikolojik etki olmuş olabilir oyuncularda. Talihsiz bir yenilgi yaşadık. Ceza sahası içinde oyuncuların ellerini saklayarak koşmasını futbolun ruhuna aykırı buluyorum. Kural koyucu biz değiliz ama belki kural koyanlar dikkate alabilirler. Oyuncumuz normal bir müdahale yapmak isterken, elini saklayarak müdahale etmek istemesi, bize gol yedirdi. Bir de Beşiktaş kalecisi Ersin’in Halil’e bir hareketi var. En azından VAR’dan izlenmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sağlıklı gelmedi bu pozisyon bana. Sonuçta bir mücadele gösterdik. Oyuncularımı kutluyorum. En azından karşılığı 1 puandı” ifadelerini kullandı.

“Göztepe’nin hedefleri artık daha farklı olmalı”

Göztepe’deki hedefleriyle ilgili soruyu da yanıtlayan Karaman, “Göztepe taraftarı, takımına farklı bir aşkla bağlı. Onların olması bizi daha güçlü kılacaktır. En kısa sürede bu hastalığın sona erip taraftarın da gelmesi en büyük beklentimiz. Göztepe’nin hedefleri artık daha farklı olmalı. Anadolu’da da farklı başarılar konuşulmalı. Bu sene her hangi bir sıkıntı yaşamadan ligi tamamlayıp, seneye ayakları yere daha sağlam basan, doğru dokunuşlarla, yine nasip olursa devre arasındaki dokunuşlarla, yakın gelecekte farklı hedefleri konuşacağımız bir Göztepe olacak. Bu dokunuşlar sadece transfer olarak değil, tesis ve altyapı anlamında. Gençlerimizin hizmet vermeye başlayacağız, kendi yetiştirdiği çocuklarla hedeflerine koşan bir Göztepe, spor adamı olarak benim de hayalim. Umarım Allah bana bu hayali yaşatır” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 11
  • Ugur 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen göztepesin hocam şayet aynı pozisyon bjk lehine olsaydı vara dahi gidilmeden net penaltı çalınırdı. Maç içinde gösterilmeyen sarılar ve kırmızılarda cabası
    Cevapla
  • Sami 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde 20 topla oyna tesadüf bir gol at,yok izleseydi yok bilmem neydi göztepe yıllardır beşiktaşa karşı sergilediği futbolu lig içinde de yapsın anlayana....
    Cevapla
  • beyhan 3 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşı kayırdı hakemler ilk yarı en az 3 sarı kart vermedi göztepenin elinden alındı puanı.
    Cevapla
  • şaşkın 3 yıl önce Şikayet Et
    neden isyan etmiyorsunuz hakemler resmen maci Göztepeden alip Beşiktaş'a verdi yani anlamiyorum basin niye bh kadar sessiz Galatasaray olunca gundemden düşmüyor hafta boyunca şaşkınım şaşkın
    Cevapla
  • İstanbul takimlari 3 yıl önce Şikayet Et
    İzlerler mi hiç onlar İstanbul takimlari Trabzonspor olunca penaltıyı bile iptal ettiriyorlar Penaltı vermiyorlar bu lig yalan dolan her yıl aynı senaryo sonu belli İstanbul takimlari şampiyon olucak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle