Sumudica'dan olay hareket: Gaziantep'in taktiğini verdi!

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep FK'ya gözyaşlarıyla veda eden ve Çaykur Rizespor'la anlaşmaya varan Marius Sumudica'dan çok konuşulacak bir hareket geldi.

Sumudica'dan olay hareket: Gaziantep'in taktiğini verdi!
Sumudica'dan olay hareket: Gaziantep'in taktiğini verdi!
GİRİŞ 20.01.2021 21:18 GÜNCELLEME 20.01.2021 21:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran Rumen teknik adam Marius Sumudica, şehirden ayrılmadan önce bir basın toplantısı düzenlemiş ve ayrılık sürecini gözyaşları içerisinde anlatmıştı. Tecrübeli teknik adam, "Kimi kırdıysam, üzdüysem, tüm Gaziantep'ten ve Türkiye'den özür dilerim. Kimseyi incitmek istemezdim. Ben, söylediklerimden dolayı çok pişmanım" dedikten kısa bir süre sonra Çaykur Rizespor'la anlaşmaya vardı.

Gaziantep'in taktiğini verdi

Kaderin cilvesi; Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Rumen hoca Fenerbahçe maçı ile Karadeniz ekibinde göreve başlayacakken Sumudica yine şaşırttı. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da gündem olan tecrübeli hoca, maç öncesi eski takımının taktiğini Rizespor teknik heyetine verdi.

Devre arasında zoom ile bağlandı, prim vadetti

Devre arasında zoom ile bağlantı kuran ve futbolculara taktik veren Sumudica'nın oyunculara prim vadetmesi ise şaşkınlık yarattı. Gaziantep'ten olaylı bir şekilde ayrılan Sumudica, futbolculara bu maçtan galip ayrılmaları halinde kendilerine cebinden prim vereceğini vurguladığı ve ''Bu maçı kazanın size cebimdem prim vereceğim.'' dediği öğrenildi. İlk yarısı 1-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında 2 gol daha bulan Rizespor, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve güçlü rakibini net bir skorla geçti.

Değişiklikleri kendisi yaptı

Stjepan Tomas ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da Gaziantep maçında takımın başında Ersin Aka yer aldı. Sumudica, bütün oyuncu değişikliklerini Aka'ya söyledi ve tercihler bu şekilde yapıldı.

'Yeni oyuncularımın başarısı bu'

Maçın ardından Rumen basınına konuşan Sumudica, alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunun altını çizdi, ''Bu galibiyet için çok mutluyum. Korktuğum bir maçtı çünkü Gaziantep'in güçlü bir takım olduğunu çok iyi biliyorum. 28 maçtır gol atıyorlardı ama Rizespor, gol yememeyi başardı. Yeni oyuncularımın başarısı bu. Gaziantep'e başarılar diliyorum ve birlikte çalıştığımız dönem için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.'' dedi.

YORUMLAR 15
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir adamla sözleşme imzalanıyorsa...kendimizi sorgulamamız gerek!..
    Cevapla
  • Harbici 3 yıl önce Şikayet Et
    Yarın düzeyinde satar
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam intikamını almış anlaşılan.
    Cevapla
  • lulee 3 yıl önce Şikayet Et
    klasik romen uc kurus para icin herseyini satar guvenilmez birisi
    Cevapla
  • vatansever kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kişiye güven olmaz. kendini pazarlamak için antep i sattı. kaypak bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle