Başkan açıkladı! 'Galatasaray'dan resmi teklif aldık'

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye konusunda ilk resmi açıklama geldi.

Başkan açıkladı! 'Galatasaray'dan resmi teklif aldık'
Başkan açıkladı! 'Galatasaray'dan resmi teklif aldık'
GİRİŞ 17.01.2021 10:45 GÜNCELLEME 17.01.2021 10:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Radyospor'a konuşan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan resmi teklif aldık. Görüşmelerimiz devam ediyor. 3 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay istedik. Youssouf için Fenerbahçe'nin resmi teklifi yok ama ilgi olduğunu duyduk. Ekonomik anlamda sıkıntılarımız var. Youssouf değerini bulursa transferi neden gerçekleşmesin? Transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. Şimdiden alternatif isimler bakmaya başladık" açıklamasını yaptı.

 

 

YORUMLAR 9
  • çakır 3 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu kadar borç nasıl oldu feguliye ver milyon dolar belhandaya ver cakneye ver...... milyon dolar kulubede oturt sonrada borç var de....
    Cevapla
  • ilyas 3 yıl önce Şikayet Et
    aferin malatya alin bi 3milyoncuk gs olmasa alt takımlar para kazanamaz büyük ölçüde sizi rahatlar 100bine al 3milyona sat ohh :)
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    adamlar mesud özili alsın..
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik. Milyon doların altında adam yok. Ne iş başarmış ki?
    Cevapla
  • Sakın 3 yıl önce Şikayet Et
    İzledim beş para etmez bir oyuncu hiç gereksiz alt yapıdan çıkart oynat bir çocuk daha iyi ne özelliği var ben anlamadım böyle topçu çok var 400 bin dolara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle